(bez virsraksta)

Maijs. 18., 2012 | 05:26 pm

No rīta man degunam uztaisīja lokālo anestēziju un pārgrieza pāris vietās starp sienu starpām šķērsām saaugušo gļotādu. Tikko izņēmu no deguna tamponus un sāku gatavoties iet tikties ar V. Ārste gan teica, ka šodien nekur labāk apkārt nestaigāt, jo var sākties asiņošana, tāpēc ceru, ka V. klātbūtnē nesāksies japaņu anime klasiskais kadrs ar puisi, kuram skaistas meitenes klātbūtnē sāk asiņot deguns.

Bet operācijas ir atmaksājušās, elpot caur degunu ir kļuvis vieglāk un kakls spēj daudz labāk tolerēt dažādas aukstas lietas, kuras pirms tam varēja nozīmēt nepatikšanas.

-----------------

Aizgāju uz "The Avengers". Ir jāatzīst, ka tā ir klišejiska un ne pārāk laba filma. Šoreiz IMDB ar savu 8,7 novērtējumu ir mani maldinājis, jo parasti esmu sastapies ar to, ka viduvējas filmas tur tiek novērtētas viduvēji un labas - labi. Protams, galīgi slikta nav, var brīžiem pabaudīt tajā ielikto budžetu, bet pārmaiņas pēc šādu filmu taisītāju varētu arī par visu pārējo, kas nav specefekti un lēti joki. Ironiski, bet visvairāk man patika pats bezsmadzeņainākais šīs filmas pārstāvis - Halks. Kinozāles skaņu sistēma ļāva labi izjust viņa brutālo spēku un viņš labi iznesa un reizē paņirgājās par Lokiju (jo Lokijs ir dzerdzīgs mitoloģisks tēls un ir to pelnījis).

Link | ir doma {9} | Add to Memories