Šis un tas.

Feb. 3., 2011 | 02:37 pm

Esmu beidzot noskaidrojis, ka man oficiāli ir pazemināta imūnsistēmas atbildes reakcija. Tiks veiktas darbības ar zāļu ievadīšanu manā asinsritē un pacelta cerība, ka tas arī līdzēs. Plus vēl zāles lai nostiprinātu imūnsistēmu pret vīrusu slimībām un pēc mēneša notiks turpmākās pārbaudes. Tas par to.

Gaidu tagad vai tikšu vai netikšu pie stipendijas. Ceru, ka otrā vieta pēc atzīmēm kursā man to nogarantēs. Pirmie tiks tie, kam ir pastiprināta vajadzība pēc tām un man uz šo doto momentu nav neviens papildus papīrs ko iesniegt. Stulbi, pēc nedēļas būtu, bet tad jau būs par vēlu, tamdēļ vienkārši jāgaida kā iznāks.

Piedāvājums man palīdzēt iekārtoties OSI no pasniedzējas puses mani joprojām priecina. Tas gan arī liek man justies atbildīgākam un nāksies pacensties šajā pusgadā neizgāzties organikā.

Vēl nedaudz vairāk kā 2h līdz galda spēles pasākumam. Sēžu valodu fakultātē un esmu ieņēmis, manuprāt, vislabāko vietu bibliotēkā. Atsevišķa istabiņa, ar vienu datoru.

Nevaru nekādi noķert Anitu skaipā. Būs jāpiezvana, nevis slinki jāgaida, kad liktenis pats iemetīs viņu manās virtuālajās rokās.

Link | ir doma | Add to Memories