Afa Žurnāliņš - September 30th, 2008

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

September 30th, 2008


01:53 pm - Atskats
Sākšu ar svaigāko skatījumu.
Elegy Drāma, romāņtika. Laikam tagad tāds periods ka velk uz šāda veida filmām. Ja ikdienas seriāli piedāvā visu pārējo, tad šī filma, bija tas kas vajadzīgs.
Nākamā ir tieši tāda paša žanra. P.S. I Love you Tikai vieglāka. Dabas skati ļoti skaisti, tā vien jūtu ka ar vienu kāju esmu tur lai tos skatus pats ar savām acīm ieraudzītu.
Tagad romatisko sadaļu nomaina Biogrāfija filmā ar Willu Smitu The Pursuit of Happyness Kur jocīgi bija dzirdēt ka slavenā kubika rubika salikšanas laiks tālajos 1981 gadā bija ~30 minutem, kas ar 2008. gadu salīdzinājumā ir 11 sekundes. Neraksturīga loma Willam.
Romantiskā komēdija The Accidental Husband Ļoti viegla filma. Galvenās vīrieša lomas atveidotājs, jau sāk aizvien vairāk parādīties filmās ko man sanāk skatīties. Jeffrey Dean Morgan tika iepazīts no seriāla Grey's Anatomy.
Kā pēdējo šajā apskatā pieminēšu filmu ar dažāda tipa aktieru dalību, gan Trinity no Matrix, gan Claire no Heroes un Džuliju Robertsu u.c Fireflies in the Garden It kā filma bija DVDrip, bet tā kvalitāte un krāsu dziļums bija tik košs, brīžiem neticējās ka var tik labi izskatīties uz datora ekrāna. Viena kārtīga drāmas filma.

No šīm pirmais trīnieks.
1) Elegy
2) P.S. I love You
3) Fireflies in the Garden
Tags:

(2 comments | Leave a comment)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba