Afa Žurnāliņš - February 25th, 2003

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

February 25th, 2003


05:00 pm - Pamācība.
Ja norunājat tikšanos ar kādu svešu personu, tad pirmo reizi satiecieties tikai divatā. Kapēc? tad abiem ir mazs uztraukums un kopīgi tiek pārvarēts kautrība. Ja kādam ir līdzi vēl cita persona, tad divatā ir drošāka sajūta, bet nedrošāka otram. Neļaujiet sevi pieķakarēt!!!

(Leave a comment)

05:04 pm - Piekrist vai nepiekrist.
Mēs katrs pēc sava veida taisam modeli ar kuru dzīvojam šai Pasaulē. Tā arī man rodas pārdomas par daudz ko. Un šo daudz ko es izskaidroju sev pieņemamā veidā.
Pēdējā atziņa. Seks ir patīkams veids kā izlādēt enerģiju, kas ir uzkrājusies mūsos. Ja mēs atrodam citu veidu tad arī tajā izlietojam. Lai kā tur būtu enerģija uzkrajas visu laiku.

(Leave a comment)

05:21 pm - Aizmalēt acis, lai uzinātu patiesību.
Tādas lietas izdomat ir intresanti.Piemērs:
Kad vaicaju gada un mēneša horoskopu, es iegūstu galveno informaciju, kas man ir vajadzīga. Tas ir gadi. Protams es varu kļūdīties(+)(-)12 gadi, bet beigās jau uzzinu īstos ciparus. Kapēc tā? Ja man pasaka gadu tad ir attapīga(s), bet ja pasaka dzīvnieku, tad parasti izrādās, ka ir ap 1990 gadu un ar tik jaunām(manā gadījumā) saruna diz cik sakarīga nevar izvērsties. Tas vairāk attiecas uz čatu. No personīgiem redzējumiem.

(Leave a comment)

05:46 pm - Massive Attack!!!!!
Sieviete kas dziedāja dziesmu TEARDROP viņai nebija nabas. Varbūt klonēta? Vismaz anatomiski tur kur jābūt nabai nebija. Tas piedeva savu efektu dziedātājai. Tagad gribas vēlreiz redzēt to pašu koncertu. :)

(Leave a comment)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba