Afa Žurnāliņš - February 20th, 2003

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

February 20th, 2003


05:40 pm - Jautajumi uz kuriem jāatbild pašam.
Tie ir pagaidām divi jautājumi.
1. Kas ir Dzīve?
2. Kas ir Mīlestība?
Tāpēc citiem ir lieki vaicāt šos jautājumus.Kaut arī pats šad un tad uzdodu jautājumu par dzīvi. Tas ir tāpēc, tajā mirklī manī ir radies apmulsums. Neziņa kā rīkoties.Bet vajag tikai ilgak padomat un vis būs kartība.

(Leave a comment)

06:49 pm - Afs un Latvijas Prezidente.
Tas notika Rīgā. Šajā gadījumā nav svarīgs datums un laiks, kad notiek darbība. Klīstot pa ielu nezināmā virzienā Afs novēroja apkārtni. Pašam nemanot pie viņa pienāca divas sievietes un paņēmušas Afu zem rokas, veda sev līdzi. Izejot cauri veikalam, kurā kā noprotiet bija iegriezušies, Afs iznāca ar maisiņu kurā atradās daudz “Laimas” šokolādes. Pienākot pie ēkas kuru Afs sākumā nepazina, sāka kāpt pa kāpnēm uz augšu. Paraudzījies sev blakus viņš ieraudzīja, ka zem rokas ir viena sieviete. ĀĀĀĀĀĀ tā bija Latvijas valsts prezidente Vaira-Vīķe Freiberga. Afs neapjuka, bet uztvēra to kā pašu par sevi saprotamu. Turpinot ejot pa kāpnēm Afs secināja, ka ir ieradies Latvijas Nacionālajā Operā. Ceļš veda uz augstāko stāvu. Ierodoties vajadzēja nosaukt savu vārdu, lai pēc pieraksta izsniegtu piespraužamu papīrīti, kas apliecinātu tavu personību. Tā kā Afam nebija ne jausmas, ka viņš te ieradīsies, ar prezidentes palīdzību tika piešķirts cita cilvēka vārds.
Tālākā darbība gāja kā pa miglu. Afs viegli apsēdies mīkstā dīvānā baudīja apkārtējo vidi. Viņš centās noskaidrot, kas te notiek. Tā kā Afs bija attapīgs viņš pamanīja, ka vairākiem cilvēkiem rokās ir papīra kaudzītes, kas līdzinājās referātiem. Nāca apskaidrība, kā no gaišām debesīm, te notiek seminārs. Prezidente no Afa neatgāja ne soli un sēdēja tur pat blakus. Afs lūkojās pa logu, un nemaz nepiedomājot ka atrodas 4 stāvā, skats ko redzēja bija. Līdz ar logu pa sāna durvīm nāca cilvēki. Afs ievēroja kādu vīrieti un nenojaušot kādas briesmas viņu sagaida, baudīja mīkstā dīvāna ērtību. Ienākot vīrietim, sākās lietas noskaidrošana. Šis nepazīstamais vīrietis bija tā pati persona, kas Afam bija pielikta pie krūts kā semināra dalībniekam. Momentāni prezidente Afu paņēma pie rokas un aizveda pie reģistrācijas galda. Tur viņu pierakstīja kā dalībnieku, kurš nav ieradies, jo ir atteicies. Bet nez kāpēc reģistrēšanās tantei vajadzēja zināt Afa ieņemamo amatu. Notika debates un beigās vienojās, ka Afs ir prezidentes personīgais šoferis.
Tālākā darbība risinājās tādā miglā, ka Afs neizturēja un PAMODĀS.
“Tas tik bija sapnis”, noteica Afs un cēlās no siltās gultas ārā.
Viela pārdomām Kur palika otra sieviete???
Ko bija sagatavojusi prezidente savā referātā??

(Leave a comment)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba