abscisu ass' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, September 25th, 2003

    Time Event
    8:12a
    man patiik shii vaardu speele. starp vaardiem un vardeem. kaa taas kurkst un kaa man zem kaajaam gurkst siltaas smiltis. kaa milti jau kriit sniegs manaas domaas. domaa koncerts. dome pienjem svariigus leemumus. domaa dome to dara? nee tas ir tikai acu apmaans to visu dara skudras skudru laacis paargaaja celju mekleedams iisto bruuno laaci. neatrada. nekas mezhaa visiem pietiek vietas.
    6:15p
    kakji
    man maajaas ir triis kakji - vecais, lielais un siikais. visi triis miilji egoistiski kaa jau kakji.
    vecais ir tjipa po stilaa - tuulinj buus 8 gadi bet diezgan sapraatiigs un pret paareejiem izturas ar dzilju respektu un sleeptu bet dzilju miilestiibu. nevienam nedara paari liidz netiek parkaapti vinja likumi.
    lielais kakjis ir nojuudzies. uzvedas kaa nepraatiigs riikojaas pilniigi taapat - straadaa visaadas dumiibas dazhkaart ir nenormaali nopietns un tikpat liels pohujists kaa vecais.
    siikais ir nenormaali miiljsh kaa jau visi siikie. aardaas un neeseejaas pa maaju abi ar lielo. tikko guleeja uz klaaavas un nostaajies uz mana ar viinu nolietaa adsl terminaala kjeera kursoru monitoraa ar kjepu. =] paarkoda roku. muskulii iekodaas ka asaras izpiedaas.
    es nebaidos no taa ka man jebkuraa briidii var ielekt kaajaa un pa to uzraapties liidz plecam, man nesaap. es neuztraucos ka man vareetu saskraapeet sevi vai izskraapt aci es vienkaarshi vinjiem uzticos vinji visi, visi kakji, ir viegli paredzami. sameeraa viegli kaut arii ir dazhi iznjeemumi no kuriem nekad nevar sagadiit reakciju. un sheit es jau saaku jaukt kakjus ar cilveekiem. suurst pashlaik buus jaameklee auksts uudens. luudzu visi esiet egoisti uz kaadu dienu by default lai man vairs nebuutu nekaadu aizdomu ne pret vienu ok?

    Current Music: Planet Funk - Inside All The People (Harvey's Sleepy Mix)

    << Previous Day 2003/09/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba