self+other - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zvirbuleens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mobilizācija Sep. 10th, 2011|06:50 pm

zvirbuleens
Kā jau iepriekšējā ieraksta komentā pieminēju, ieviesu sev jaunu spēlmantiņu.
Esmu kopumā apmierināts ar visām funkcijām, ir viss, ko sagaidīju. Skārienekrāns normāli vadāms ar pirkstu, bet, ja vajag rakstīt vai internetā klikšķināt kaut ko precīzāku, der gandrīz jebkas, kas ir pa rokai, labāk jau laikam kaut kas ne pārāk ass :)
No man interesantākajām fīčām Ovi kartes Rīgā izskatās labas un sistēma šķiet ērti lietojama, kaut gan, piemēram, Slāvu ielas pārvads nav līdz galam apdeitots. Bet tas varētu attiekties tikai uz braukšanu pēc norādījumiem, ja nu kāds to darītu.
Akumulators, izskatās, diennakts laikā tūlīt būs izlādējies, visu ko mēģinot konektēt un personalizēt. Tas varētu būt pat ļoti labi.
Viens gļuks gan ir - sākuma ekrānā visu laiku mirgo aploksnīte, kas norāda, ka "SIM atmiņa pilna", kaut gan patiesībā tā ir tukša (izdzēsu) un tajā var ierakstīt un izdzēst. Diezgan traucējoši, vismaz nevajadzīgi. Vēlāk jāpameklē, vai tur ko var darīt. Gan jau ka var.
Un vēl es no rīta nesapratu, kā pareizi apklusināt modinātāju. Visu laiku spaidīju it kā pareizi, lai šis apklust, bet tas tikai atlika un atlika signālu par 5 minūtēm. Pēc pusstundas izslēdzu telefonu un tad ieslēdzot izdevās apklusināt. Bet nebiju vēl īsti pamodies, un varbūt šis to saprata :)

Upd. 1) SIM atmiņā tomēr bija vecas ziņas, ko izdevās atrast. Nu un tad, ka pilna? Varēja tak parādīt tās iesūtnē vai atmiņas statusā vai vismaz nemirgot. OK.
2) Modinātāja signāls droši vien tika atlikts sensoru (pagriešanas vadības) dēļ. "Aut. pagriezt displeju"* es biju izslēdzis, bet signālu atlikšanu atstājis. OK.

* te es drīzāk būtu tulkojis (ja tam būtu pietiekami daudz laika un vietas saskarnē) "pagriezt attēlojumu" vai varbūt "pagriezt attēlu". Bet vispār latviskojums, ieskaitot lietošanas pamācību, ir ļoti labs.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.