Mans blogs - mans psihologs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
zvejniece

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

+ un - 6. Jun 2013|09:22
zvejniece
Brauciens uz Valmieru vainagojās ar iesnām. Pat nezinu, vai tas bija no autobusa ar kondicionieri (vienu brīdi bija riktīgi auksti un pūta virsū), vai no lielā karstuma un visiem iespējamiem atvērtajiem logiem auto. Bet jau vairākas naktis nevaru pagulēt, jo nevaru arī paelpot, pa muti elpot baigi neforši, un ir arī bezgaiss. Tas nav forši.
Forši, ka mēs brauksim uz laukiem. Būs kādas pārmaiņas dzīvē. Nosacīti, bet varēs mazliet atpūsties. Vienīgi man nepatīk tās atgriešanās svētdienas vakarā un pirmdienas nogurumi. Ko lai dara.
Forši, ka 8. jūlijs kā pēc Dziesmu svētku diena būs brīva! Un nekas, ka pēc tam novembrī būs jāatstrādā sestdien. Vasarā tomēr brīvdiena ir vairāk vērta;)
Mūsu draugi, kas ciemojās, kā parasti kārtīgi piedzērās. Kā parasti - visvairāk viņa, bet šoreiz vismaz neapvēma mēbeles. Nez, kā viņai veselība vēl tur. Un viņi domā par bērnu (nu, vismaz viņš). Bet ko viņš domā ar šādu dzīvesveidu, kā viņi to izdarīs.... miglā tīts. Tur jau vispirms kāds gadiņš jānodzīvo klosterī visstingrākajā režīmā, lai organisms atietu un atindētos. Un vispār - viņa taču esot krutākā ezotēriķe. Tikai man nāk smiekli, cik gan teorija atšķiras no prakses. Toties ir, par ko parunāt un ar ko palielīties:P
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja zvejniece ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.