Grozgalvīša piezīmjlāde - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Karlsons, kas dzīvo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Frankfurte2 21. Okt 2005|14:02

zobgale
Ir man briitins liidz naakamai sarunai. Taa nu ieluukojos cibaa. Atkal kaadi draugi pazudushi, nez vai atfrendojushi vai vispaar komuunu pametushi :(
Laiks te skrien nenormaali aatri, projektus nu buusim iesaakushi tik daudz, ka nez kur nemsim tulkotaajus, darba pietiktu kadiem desmit piecpadsmit, buus laikam veelaak jaapukst ieks Darbs. Var jau kaads tagad pieteikties, ja ir veeleeshanaas :)
Turpinu satikt vaigaa rakstniekus, kuru graamatas izdodam. E. E. Shmidt unn Albin Mishel izdevnieciiba riikoja smalkas vakarinas Alte Opera retoraanaa par godu vinja jaunajai graamatai Es un Mocarts, skaidaas ljaudis ar naudu, bet visiem patiikami, bauda labus viinus un eedienus, teerzee, pa celjam uz maajaam ievaac autograafu, rep. juutas labi. Eh, man tas small talk diez ko neiet pie duushas, bet neko dariit, kaa tur tiem kreiviem tas teiciens par vizinaasanos un kamaninju vilkshanu. Nez kuraa skolaa to nepiespiesto tukshu salmu un laipniibu kulshanu lai apguust. Shovakar Atvuda, Vintersone un daudzie miitu izdeveeji vakara kaartiibaa. Esot vaacieshi milziigu, modernu literatuuras templi uzbuuveejushi, tajaa arii viss pasaakums notiksies. Nu redzes, kaa ies, vakardienas preses konference bija riktiigi labi noorganizeeta.
Nu gan jaaskrien, sveiciens visiem, forshu dienu!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..