zirgs' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, October 20th, 2007

    Time Event
    12:20a
    par seksuālo funkciju īstenošanu
    Man stāv tikai tad,ja esmu iemīlējies. Nekad nav sagribējies vienkārši tā. Nē, kādas pāris zibšņi ir bijuši, bet.. Ir bijis tā, ka ieraugu kādu un uzreiz iemīļoju, bet ne iekāroju, un pēc kāda laika iekāroju arī, bet primārais, ka gribas viņu samīļot. Laikam nav kaut kas kārtībā man. Bet varbūt tieši tā, kā man, ir vislabāk. Vopšem pizģets.
    12:21a
    par gastronomu
    tas nav būtiski, bet tagad sakārojās gaļu, laikam organismā trūkst dzelzs, jo parasti gaļu diez ko negribas
    12:36a
    par nesastapšanos
    ja tu esi ienākošais, tad es - izejošais, ja tu esi izejošais, tad es - ienākošais.
    7:48a
    Jocīgs sapnis bija. Es biju aizgājis pie fotogrāfa,bet bildi pēc tam redzēju uz afišu staba Preiļos, izrādījos,ka tur balotējos kā deputāta kandidāts. Kad, pie velna,es Preiļos biju? Kaut kad 80tajos.
    7:49a
    Jāguļ tālāk. Tuvāk nē.
    7:57a
    Kā iedomājos, ka kādam esmu bijis psiholoģijas kursa mācību materiāls, darba galds, agaragars-mikrobu barotne, tā gribas triekt galvu pret sienu,bet tad iedomājos,ka ne jau es esmu tas,kas eksperimentē,un nomierinos. Vivārija dzīvnieki jat arī nav vainīgi,ka iekrituši.
    11:21a
    Gribas braukt uz Saulkrastiem,man jūras krasts ir kā svētnīca, kā uztura bagātinātājs,bet kur gan apslimis es varu.. Pie jūras allaž ir labi,neatkarīgi no laika apstākļiem,jā,tur sajūtu dievišķo,jūra kā dziednīca, labsajūtas darbnīca

    << Previous Day 2007/10/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba