Liāna ([info]zi_slota) wrote on November 12th, 2004 at 01:36 pm
baigais trips
nu vo tagad tip esmu savaakusi galju, lai bishku apraxtiitu kas un kaaa ir manaa tagadeejaa dziivee:D
oktobra viduu 7:00 no riita kaa smej iekaapu autinjaa kas mani aizveda diezgan taalu prom no maajaam tobish uz Angliju!! viss tas tik aatri notikaaaas, ka tikai peec tam autobusaaa attinu filmu atpakalj un sapratu, ka visu sho laiku man apkaart ir bijushi neiedomaajami jauki un miilji cilveeeki..hmm..tagad vispaaar organismaa ir draugu un gjimenes truukums:D
autobuss: katra pilseeeta, katra mazaakaa pieturvieta tika ieziimeeta ar kaasha nopiipeeshanu!! nu labi, ja noguleejaam apstaashanaas vietu..tad nu bija jaaiztiek..:D taatad pavadiitais laiks autobusaaa bija taads kaa teikt ljoti augsts!! veel kaunjaa iepirkaaam saujinju ar Dzhaa! un turpinaajaam tripu uz jaunajaam maajaam!!
nonaakushi 1 galaa:d t.i. Notingemaa bijaam tur 3:00 naktii..vilciens ar kuru mums bija paredzeets tikt liidz Linkolnai 6:00 so bishku niikshana uz ielas!!
sagaidiijaam, aizbraucaam..nu tikai atlika visu dienu noniikt dz.stacijaaa..jo somas bija tonnu smagas..un nekur arii negribeeejaaas ar taadaaam staigaat. 5:00 iebrida mums pakalj..un beidzot kaapaam ' maajaas' .
pati pilseeta ir ljoti skaista. centrs ir taadaa kaa lejaa bedree..a lai tiktu uz maajaam ir jaakaapj baigaakajaa/staavaakajaa kalnaaa.
smuki ir, bet ahujennais piekusiens!!
dziivoju 2staavu maajaa, no kuras 1.staavs i mums. maaja zashibis, kaa jau visas te!! gar ielaaam visur maajeles kaa seenes..coini
cilveeki te ir taadi kjeemi..pedarasti pills..un runaa ariii k-kaa neangliski..ja nu vieniigi no atra gala...mashiinas te brauc virsuu arii no otras puses..ehh..kameer pierod trax var palikt. saakumaa vispaar seedeejaaam un domaajaaam, kur ta nu mees atkal esam nonaakushi:)
saliidzinot LV cilveeeku domaashanu ar shejienieshiem..uhh..bet nu te i labaaak...pat uzskrienot virsuuuu..tev nedirsh sejaa bet atvainojaaas..visur smaidiigi cilveeki, paardeveeeji..ai nu visi..laipni..izpaliidziigi...ehh..latvijaaa k-ko taadu -- nesagaidiis.
taaaks vo nesen uz shejieni atbrauca veel 2vi degjeneraati no LV:) so kuul izskataaas, ka driiz akal te visa banda buus savaakusies!! tad nu toch chau LV, un tikai paaris reizes apciemot mammukoo un sisstrukoo.
labais tas, ka te muuzikas instrumenti zajebis..viskautkas cik un ko tik vajag..un pat biku leetaaak..bet taa te ahujenna daargi visss..cigareshu pacinja 5LS veikalaa 2.50 ja no rokas peerk..so piipeeshana pamazaaaam jaatmet:DDDD
ai nu karoch man apnika drukaat:D

p.s. pa vienu zobu zobaarsti te 300 paundus pleesh...suki angljichanji!!!!!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.