Zeloco vervelē - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zeloco

[ website | mājaslapa ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| DeviantArt CarbonMade Portfolio Behance Portfolio Etsy Alternative Fashion Forum ]

I'm gonna purge Apr. 16th, 2010|09:44 pm

zeloco
7 days before apocalypse.
šī nedēļa patiesi ir bijusi tāda, ka šķiet sliktāk vairs nevar būt.

1diena - starts out nicely, bet ~ plkst 17:00 hell brakes loose. Zīmēšana, kā parasti mēģinu uzmocīt kaut ko no kā varētu sākt zīmēt (karoč vnm pirmā reize zīmēšanā ir kā "ievads" nekas īsti nenotiek, izmetu kaut ko aptuvenu, no kā sāku strādāt (jāpiemin,ka tas ir 2. ilgtermiņa darbs, visi pārējie ir īstermiņi). Pienāk pasniedzēja un vnk nodzen mani ellē (iedomājieties, ka jūs atrodasties akadēmijas (augstie griesti n stuff) 4 stāvā un viens ar mazu āmuriņu jūs dauza līdz jūs atrodaties ellē). Šo četru gadu laikā esmu iemācījusies uzklausīt un censties ņemt vērā "constructive criticism", bet tas pat īsti nebija kriticisms! Vnk nāca teksti ala "tev nav apakšā skolas (lasīt Rozentāļu/lietišķo/anyartschoolreally) un to var redzēt, tev nav nekādas konstrukcijas un vispār viss ir sūds etc" (protams ne tā, bet pārtulkojot "manā mēlē" tā būtu). Atzīmēšu, ka iepriekšējos gados mani darbi seemed ok un pat pāris ir tikuši fondos un tagad pēkšņi viss ir sūds... bet tas fakin teksts par skolas neesamību... Es vnk biju gatava viņai izbakstīt acis un uzšķērst no nabas līdz žoklim! *insertnaziragehere* Tas fakin sāpēja! bez tam, no tā varētu spriest, ka pēdējos akad gados ne sūda neesmu iemācījusies. "ko tad tu tev vispār dari?"

2diena - goes slightly uneventful.

3diena - lauma lūr pa stūriem un ieskrien stabā. rezultāts: viss kreisais sāns sāp kā caur gaļasmašīnu izvilkts (un mans ķermenis pret mani arī ir nostājies - izskatās, ka man būtu tikai neliels zilums uz gurna un viegli piemampusi kāja. Klibojot jūtos kā simulants - tjip neko neredz, bet sāp tik un tā :( Kad šķita, ka vairs nu šodien piedzīvojumu nebūs - "lieliskās" ziņas no mammas (par kurām es pat negribu runāt) How much worse can it possibly get?!

4dien - lauma neiet uz skolu un besās mājās. mēģina kaut ko uzšūt, rezultāts: 0 sāp locekļi.

5dien - lauma neiet uz skolu un besās mājās. mēģina kaut ko uzšūt, rezultāts: 0 saņet etsy ziņu, ka pazudusi viena sūtītā paka. lauma pierijas un tagad grib vemt. sāp locekļi, pasliktinās rokas sāpes un parādās sānu sāpes.

6dien - lauma visu vienu gulēs un necelties.
7dien - lauma turpinās gulēt un pat nedomās par celšanos
1dien - lauma nomirst
2dien - lauma iet uz zīmēšanu
...
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.