Zeloco vervelē - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zeloco

[ website | mājaslapa ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| DeviantArt CarbonMade Portfolio Behance Portfolio Etsy Alternative Fashion Forum ]

teh steampunk week Oct. 13th, 2009|10:11 pm

zeloco
jau sen k-ko te gribu ierakstīt, bet vislaik sev meloju, ka tūlīt sākšu k-ko taisīt skolai un nosēžu 5+h netā... :/

Karoč sākšu ar tālāko, ka atceros. Gribēju rakstīt par pagājušās nedēļas steampuncīgo nobeigumu. Vienu rītu tēvs no skapja izrok vecu psr laika uzvelkamo Wostok pulksteni, kas izsktatās aptuveni šādi (nav īstais, bet līdzīgs:

Tagad jau esmu pamanījusies to saplēst un tas vairs neiet :( Laikam pārvilku..
TAD es humpaļos uzgāju veselu kaudzi ar sp-īgām lietām, bet nu man kā parasti nav naudas.. :/
TAD es beidzot sev uzšuvu sen gribētos spatus (suns viņu zina kā tos latviski sauc.. getras? kāju sildītāji?) Karoč tie izskatās aptuveni šādi tikai melni un īsāki:

TAD es iehitoju džekpotu vecās mammas garāžā. Vecaistēvs bijis tāds kolekcionārs! Vienmēr atceros, ka lielāko laika daļu pavadīju vai nu spēlējot ar viņu azartspēles (em... esmu ~ 7-13 g.v. tajā laikā :D) vai garāžā krītot uz nerviem un revidējot uz zemes nokritušos "trežerus". Nemaz nezināju, ka viņš bijis tāda pati žurka/vārna kā es - vācis visu iespējamo, neko nemeta ārā :D Karoč tiku pie prāvas kastītes pilnas ar pulksteņmehānismiem (kopā tur varētu salikt 50 vai pat vairāk rokaspulksteņus!), vintage atslēgām, pulksteņu lēcām, dīvaina paskata zobratiem, strādājošiem uzvelkamajiem pulksteņiem (cerams, ks šos nesabojāšu), makarova maksts un pāris metinātāja brillēm un superīgas lielizmēra stikla skalojamās sprices *____* 7dienu pavadīju to visu mazgājot un gandrīz akla paliku atšķirojot pulkstenmehānismu daļas, kas ir izmēros 0.2mm-0.5cm no zāģi skaidām X_X vēl tagad acis un mugura sāp.

Pa vidu tam visam bija awsumīgais Sabīnes dzimšanas dienas baļļuks - cilvēkiem biežāk jātaisa tematiskās ballītes.


Šodien domāju, ka jāuztaisa tāds kā fashion/diy/tutoriaļu blogs, jo man ir tik daudz ideju, kas aiziet posta mana slinkuma dēļ. Ja nopublicēšu būs dzinulis tos sākt taisīt, lai kāds cits to neizdara pirms manis :D bet man jau ir tiiik daudz blogu... :| pusi pat vairs neatceros. Man liekas, ka man ir pa blogam katrā populārajā blogu serverī... dažos pat vairāki..


es nevaru beigt skatīties uz šito cepuri.. man ta tā patīk!

tas tantuks ir pabriesmīgs, bet cepure.... effing awsum! Man tjip vajag ziemas cepuri.. man bija ideja, ka varētu uztaisīt to raganu tipa cepuri, tikai silto un ar tādu staigāt.. varētu būt avsum.. :3

ps. kāds nezina, kur varētu dabūt optometrista lēcas? šitādas:

pps. es jūtu, ka man būs jānomaina bloga izskats :3
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.