Heinz
15 July 2009 @ 04:22 pm
kārtējās klačas par m.dž nāvi  
Pasaule joprojām turpina sērot par kādreizējā' popa karaļa(imperatora,cēzara,pavēlnieka,cara utt) Maikla Džeksona nāvi. Taču oficiālā versija par Džeksona nāvi liekas tikpat ticama un baudāma,kā Potera 7.daļas epilogs. Neticīgo bari dalās divās daļās-vieni uzskata,ka Džeksonu nogalinājaviņa ārsts, krievu specdienesti,Irānas prezidents, tēvs,kāds fanātiķis utt,savukārt citi ir optimistiskāki un tic,ka Džeksons nav miris(viņš tikai noguris dus).
Arī man kā nedaudz pārliecinātam viņā mūzikas,viņa personības,viņa deguna un stila fanam negribas ticēt,ka popsa lielkunigaitis Maikls ir tik vienkārši aizgājis pie dieviem(vai velniem-kā kurš to interpretē). Jo, kā gan tik jaunos gados var tik vienkārši var aiziet? Tātad mana teorija ir tāda. Nelielu brīdi pirms tika saņemtas ziņas par viņa nāvi, Maikls, izmantojot slavenā un it kā 1975.g mirušā Otto Skorceni, un viņa neatkārtojamā planiera pakalpojumus(tā paša planiera,ar kuru Skorceni savā laikā glāba itāļu duči) ļoti klusi aizlaidās no savas Nekurnekad villas uz kādu ārkārtīgi noslēpumainu mājokli,kas atradās vēl noslēpumainākā vietā. Respektīvi- to mājokli jau apdzīvoja it kā sen mirušie Napoleons Bonaparts, Ādolfs Hitlers, Džons Lenons un Elviss Preslijs, protams netrūkst arī sīkāku gariņu,piemēram mūsu "krajā" cienītais Nameisis(vai Namejs) kurš tur izmisis meklē kaut vienu krustnesi,lai varētu atriebties par savai dzimtenei un savai tautai nodarītajām pārestībām.Kaut kādā veidā viņš reiz dabūja izlasīt leģendu par Karali Arturu(jā,jamējais 700 gadu laikā beidzot iemācijās lasīt) un kļuva vēl nevaldāmāks. Tādēļ,lai nomierinātu sakarsušo urrā patriotu Nameisi, iepriekš minētās personības nolēma,ka Maikls Džeksons varētu viņu nomierināt. Pēc gana iespaidīga Honorāra piesolīšanas(piemēram necitēt nekādus jociņus,kas saistīti ar deguniem un iedzērušiem plastiskajiem ķirurgiem,kam operācijas laikā trīc rokas) M.Dž tika nogādāts jaunajā villā,kas atradās Atlantīdā. Viņu sagaidīja ar ovācijām gan šīs personas, gan arī apkārt klaiņojošie dinozauri. Šim notikumam par godu tika sarīkots grandiozs pārtijs ar nosaukumu "Moonwalker party",kā rezultātā praktiski visi mēģināja pārvietoties šajā leģendārajā solī. Vislabāk sanāca tikai pāris Brontozauriem un Ādolfam.
Tāpēc tam visam par godu Džeksons šiem sasolīja koncertturneju. Iespējamie varianti par izpildītājiem ir šādi

Bonaparts izpilda: Thriller
Hitlers: Billie Jean
Džons Lenons:Bad
Elviss Preslijs Smooth Criminal
Par pārējiem nezinu,bet gan jau ka viņi pārsteigtu mūs ar kaut ko vēl. Koncertturneja sāksies Atlantīdā, turpināsies Eldorado,Trojā,Nīnivē un tad jau iespējamība,ka mēs pat varētu sagaidīt visu šo personību atgriešanos neierastā tēlā.

Tāda stāstveida teorija par šo jautājumu. Labprāt dzirdētu jūsu domas :)