Heinz
31 May 2009 @ 02:08 pm
nacionālās tantiņu īpatnības  
Kā jau katru rītu braucot transportā tantiņu(pardon, vecāka gadagājuma dāmu) īpatsvars uz pārējo pasažieru skaita ir vismaz 6:1, par to nebūtu ko brīnīties. Tomēr esmu ievērojis,ka šīs dāmas var tikt sadalītas sīkākos grupējumos,kas ir sastopamas jebkurā maršrutā vai transporta veidā un praktiski jebkuru dienu rītos un pēcpusdienās.
Pirmā kategorija:
Latuškas- pārsvarā latviski runājošas kundzes, kas vienmēr klusi sēž kā pelītes, lasa kādu grāmatiņu vai čukstus sarunājas ar kaimiņieni. Apģērbs viņām ir tik neuzkrītošs cik vien var būt,jo savādāk, ko gan citi padomās? Arī kosmētika un līdzīgi skaistuma uzlabošanas "ieroči" viņām ir praktiski vienaldzīgi, jo, kā gan tas izskatīsies citu acīs? Viņas jau ir samierinājušās ka pretējais dzimums skrien pakaļ jaunākām dāmītēm, jo- ko gan var gribēt no tāda muļķa veča? Kaut arī neuzkrītošas un dikti mazrunīgas, tomēr valodošanā nav nekādas iesācējas. Pazīstamos apstākļos(mājas pagalmā) un ar pazīstamiem cilvēkiem(kaimiņienēm) māk valodot tā,ka pat leģendārais Vladimirs Volfovičs viņu priekšā nobāl(nu labi- varbūt izņemot fiziskās sadursmēs). Piemēri:" Manā laikā vīrieši izskatījās pēc vīriešiem ar īsiem matiem.Es tak tevi gandrīz par savu mazmeitiņu noturēju" vai " Kaimiņienes meitai svārki pa īsiem. Un kā viņa piesedz savas krūtis? Tur tak visu var redzēt.Šausmas, labi ka mūsu laikos tā nebija"
Otrā kategorija:
Krievuškas- Spilgtāks,kolorītāks un arī skaļāks indivīds.Ļoti patīk spilgti apģērbi, kosmētika un īpaši dezodoranti(tiesa, ne tie dārgākie.Lai vīrs neizdzer). Vienmēr kā tāds relikts kaklā ir pakārtas liela izmēra krelles,kas padara nēsātāju(pēc pašas domām) vēl jo neatvairāmāku. Lūpukrāsu toņi vienmēr tiek izvēlēti spilgti rozā, lillā vai pat reizēm gaiši zili. Matu toņi ietver līdzīgu krāsu sastāvu un kleitas-0,jā.. Ja kādreiz bija tādi puķubērni, tad tagad ir puķu babuļas, jo viņām,ai, kā patīk puķainas kleitas. Visos gadalaikos, jo īstai modesdāmai nekaitēs arī neliels lietutiņš, vēja pūtiens(30m/s) vai sals(-25)
Tā teikt,ja reiz esam Eiropā, tad jāparāda Eiropai mūsu stils. Lai tie itāļi,spranči un pārējie iet ieskrieties.
Trešā kategorija:
Smakuškas: Viduslaikos Reliģisko ordeņu bruņinieki bija devuši solījumu nemazgāties,lai tādējādi glābtu sevi no pasaulīgā. Acīmredzot, šīs dāmas ir līdzīgās domās ar senajiem karotājiem un līdz ar to skaitās visbruņinieciskākā no visām tantuku kategorijām. Jāpiezīmē, ka šai kategorijai nav tautības,kāda sociāla stāvokļa vai kas tamlīdzīgs. Tātad tāpat kā bruņinieki devās kaujās, tā šī kategorija šturmē sev vietu pārpildītā transportā. Līdz ar to man izbailēs ir gadījies nosaukties "Achtung,smakuška". Jo ne tikai acis, un sāni cieta. Pārsvarā viņām gan nav jāpiepūlas sevi fiziski nodarbināt, jo šīm personām piemīt tik neatvairāmi dabisks un pirmatnējs aromāts,kāds vēl mūsdienās varētu būt saglabājies varbūt vienīgi civilizācijas neskartajos getliņu mūžamežos.

Soo,bet neuztvert šo kā nacionālā( vai vecuma) naida kurināšanu. Gandrīz viss paša pieredzēts :) Un protams pēdējais brīdinājums
Nekad nesākat kašķēties ar kādu no šo klašu pārstāvēm! Esmu jūs brīdinājis
 
 
Heinz
31 May 2009 @ 03:05 pm
 
Kurš nacists jums liekas seksīgākais?