Heinz
30 March 2009 @ 12:25 pm
sludinājumi  
Jums ir apnicis Latvijas draņķīgais klimats? Vēlaties izrauties no ikdienas rutīnas? Apnicis apceļot Eiropu un gribat doties kur tālāk?
Tad droši piesakaties pie tūroperatora SIA Afrika Korps. Regulāri un aizraujoši ceļojumi pa Ziemeļāfrikas valstīm līdz pat Ēģiptei un El-Alameinai. Elpu aizraujoši piedzīvojumi bīstamo plēsēju Tuksneša žurku jeb " britanicus montgomerius" medībās. Par katru trofeju īpašas balvas un neaizmirstama atpūta divu gadu garumā,kā arī iespēja atpakaļceļā apceļot Dienvideiropu maršrutā-Sicīlija,Dienviditālija,Neapole,Venēcija,krāšņā Zigfrīda Līnija,Ziemeļitālija. Un ja jums labi paveicās,tad ir iespēja relaksēties Normandijas pludmalēs īpašajā kūrorta zonā "Omaha",priecāties par Ziemeļfrancijas brīnišķo dabu un tikt līdz pat Rietumberlīnei.
Ja jūs šis piedāvājums ir ieinteresējis,tad zvaniet pa tālruni "148819414243".Prasīt Ervīnu!

nr2.
Jūs esat nomākts? Depresija? Visa dzīve ir galīgā dimbā? Jūs vēlaties aiziet no dzīves tā,lai neviens par to neuzzin,taču pārgriezt vēnas ir bail? Tad jums palīdzēs firma "Štrafbat" un tās organizētā atrakcija "Skrējiens pāri mīnu laukam bez artilērijas atbalsta" akcijas "Lielgabalu gaļa" ietvaros garantēs jūsu personas nāves apstākļu anonimitāti.
Sīkāka info "www.nkvd.ru" vai e-pasts Lavrentijs.P@kremlis.ru. Ja ir vēl kādas neskaidrības,tad mūsu pārstāvis Georgijs Konstantinovičš.Ž. ar prieku jūs konsultēs.
P.S letalitātes garants-99%