Heinz
25 January 2009 @ 09:14 pm
maujamais uznācis  
Pēdējais laiks, kad saraut iekavēto. Diplomātija jānobeidz,par Vjetnamas konfliktu un jeņķu hipiju protestiem pret vjetnamas sarkano rīkļurāvēju iegrožošanu jāpastāsta ASV ārpolitikā(nez vai kāds uztvers nopietni apgalvojumu,ka hipijus finansēja PSRS ar visiem KGB un GRU,lai demoralizētu Rietumus un ļautu lielāku varu komunisma sērgai?.Ok. es smejos) un sazin kādas lietas vēl esmu aizmirsis.
Reizēm liekas,ka plānotājs būtu varen noderīga lieta, kaut gan no otras puse-kam man tas,ja tur būtu labi ja trīs lietas ko ierakstīt."Pirmdiena-korporācija.Otrdiena-preses bārs","Trešdiena-korporācija" utt. Ļoti interesanti,vai ne?
Ja to ņem no cita skatpunkta,varbūt ka vieta,kur ierakstīt "neaizmirsti par tādu un tādu referātu,idiot" vai arī "labāk pataupi naudu,skaidru prātu un izdari to,lai vēlāk nav 15 LS jāmaksā"

Hmm.apzinīguma uzplūdi? Tur kaut kas neiet kopā,jo saurijs un apzinīgums ir divas pavisam dažādas lietas. Ja otrais virza cilvēci uz priekšu un reizēm gluži labi noder pat vienkāršākās dzīves situācijās, tad pirmais ir veģetēšanas paraugs,sliņķis un slaists,no kura dienās nez vai kas labs izaugs. Aber dzīvosim un redzēsim.

Hmm. Lēšu,ka tā kā sesija būs cauri,cibā vajadzēs kaut ko iepostot,kas saistās arī ar citām lietām. štrunts vai to lasa kāds vai ne,bet tāpēc jau tā ir dienasgrāmata,ko palasīties pēc kāda laika ar pavisam citu skatu uz dzīvi
 
 
Current Mood: Arbeit,Arbeit
Current Music: Rob Zombie-Never gonna stop us