Heinz
17 October 2008 @ 11:50 am
Sapņu pārdevējs.  
Acīmredzot tas šķīdums,kas bija vajadzīgs "anniņas" apkopei c.a bija īpašs dzēriens, kas izraisa savādus sapņus.
Piemēram pirmais bija,ka atrodos mūsu fakultātes 3.auditorijā, tur nez no kurienes parādijusies skatuvīte uz kuras stāv 6-11 gadu veci mongoļu koristi. Rindā sēž kaut kāds čekas virsnieks,žurnālists un bars ar vāciešiem. Uz skatuves pie kora stāv Ādijs un dala bērniem skābētus gurķīšus. Turpat sēžu Himlers un kaut ko cītīgi pieraksta. Pēc tam Ādolfs nokāpj no skatuves un apsēžās iepretīm Himleram, abi sāk savādi ņirgt. Tikmēr koristi sāk viens pēc otra raustīties konvulsijās,sākt vemt un žēli raudādami izdzist. Viens no viņiem sauca čekistu par savu tēvu un lūdza palīdzību. Tas sāka smieties un skaidrot,ka viņš ir normāls krievs un nepārojās ar mongoļiem.

Tad sapnis pārtrūka.

Nākamais- Vācu tanku pavadībā dodos ar kaut kādu kareivju grupu iekšā kādā spranču ciematiņā. Rokās ugunsmetējs,kuru pielietoju uz nez no kurienes parādijušos Merlinu Monro. Tālāk kāds man sāk skaidrot,ka Mauseri ir labāki nekā ugunsmetēji.
Atkal sapnis pārtrūkst.
Ko tur lai saka- makten laba sajūta tagad.

Un tad vēl ziņas,ka kaimiņiem piedzims sīcis,kas sakrīt ar to laiku,kad varētu dabūt kārtīgu mūzikas ierīci,kas izdvestu vēl iespaidīgākas skaņas,kā viņu krāms. Soo.. sīcim neeksistēs diendusa un jaunie vecāki tiks pamatīgi terorizēti.mwhahahhahaha.atriebībair salda ^_^