Heinz
12 September 2008 @ 10:41 am
par visa pastāvošā veltīgumu  
Politika spēj ietekmēt daudzas jomas, bet tas, ka tā kontrolē arī laika apstākļus ir šķietami visstulbākais, kas vien var būt. Un kā nu ne,ne jau bez Simona.V un daudzu citu tamlīdzīgu gudrinieku līdzdalības.

2001.gadā Klusā Okeāna reģionā plosījās viena no spēcīgākajām viesuļvētrām tajā sezonā. Ņemot vērā postījumus un nelaimes ko tā nesa,to nosauca par Ādolfu. Man domāt, ka nav ilgi jādomā kurējais humanoīds ar šādu pašu vārdu iešaujas prātā vispirms. Nu lūk, un kādam-iem, tas likās šausmīgi aizvainojoši,ka viesuļvētras tiek nodēvētas vārdā,kas ir bijis zināmam valstsvīram.'Pēc masveidīgas bļaustīšanās, "holokausta filmu kampaņas" visas pasaules televīzijās(atskaitot varbūt Irānas kanālus) kā arī "atvainošanās", smieklīgākais bija tas,ka tā tika prasīta arī no Vācijas, kas,ja atmiņa mani neviļ, nav diez ko tuvu Klusajam okeānam. un nebija pat 1942.g' Tātad viesuļvētras nosaukums tika nomainīts uz "Alvins".
Nešaubos ka vienam otram nācās samaksāt "morālo kompensāciju" jūs paši zināt kurējiem!
Tāpēc sargaties savus mājdzīvniekus vai kaut bērnus nosaukt par Ādolfu(zināms,ka neviens cits 'Ādolfs izņemot Aloiza dēlu vai Eihmanunav dzīvojis) Heinrihu(nav nekāda Heines,tikai Himlers) utt.. Var nākties šķirties no paprāvas naudas summas.

P.S tomēr uzskatu,ka prasība nomainīt citas viesuļvētras,kas tika nosaukta kā "Izraēls" nosaukumu likās pamatotāka.

Bet na ja. lai arī tas bija sen, tomēr lieliski kārtējo reiz pierādija to,cik ļoti Rietumu pasaule iespringst par pagātni un kļūst par vieglu laupījumu visādiem afēristiem un biznesa taisītājiem.
Un tad nevar padarīt neko tādiem milžiem kā Krievija vai Irāna. Jo gluži vnk savā liberālismā viņiem ir bail.