Heinz
25 July 2008 @ 11:57 pm
iekrita sirdī  
"...un kad iegrožojošais talismans krusts reiz sašķīdīs druskās, tad no jauna žvadzēdams pacelsies augušup seno cīnītāju mežonīgais gars,neprātīgā asinskāre,par ko tik daudz dzied un vēsta ziemeļu dzejnieki....
Katrs talismans ir satrunējis un nāks diena,kad tas nožēlojami sairs. Ta dcelsies augšā senie akmens dievi..un izberzīs no acīm tūkstošgadu putekļus un beidzot izlēks Tors ar milzu veseri, un sadragās gotiskos dievnamus....

D"oma iet pa priekšu darbiem, tāpat kā zibens pērkonam. Vācu pērkons neapšaubāmi ir arī vācietis, un nav pārāk izveicīgs, un mazliet lēnīgs, taču tas noteikti nāks, un kad jūs reiz dzirdēsiet grandam tā, kā pasaules vēsturē nekad nav grandējis, tad ziniet-beidzot vācu pērkons ir sasniedzis mērķi.
Atskanot šiem dārdiem, ērgļi beigti novelsies no debesīm un lauvas, visattālākajā Āfrikas tuksnesī iežmiegs asti kājstarpē...."

"Vācijā tiks uzvesta luga ar kuru salīdzinot Francijas revolūcija liksies rāma idille"

Un tagad uzminiet pa kuru laiku Heinrihs Heine dod mājienus? bet spēcīgs teksts.kas nu ir,tas ir

Edit: palasoties pārdomas,ko šajā brīdi atstājuši cilvēki cibā-gribas iesaukties"kļin,tauta...ko visi piepeši tik gruzīgi? Vai tiešām "jaunais vilnis" ir tik postošs uz nervu sistēmu?