Heinz
03 June 2008 @ 07:36 pm
I have a dream jeb cilvēcības paraugstunda  
Cilvēki uzceļ milzīhu halli,līdzīgu Arēnai Rīga. Un to sataisa kā naktsklubu tobiš (tuc tuc tuc un yo yo yo 24h diennaktī).Bet vēlams brīvākā zonā,jo blakus paredzēta brīvdabas tuc tuc tuc un yo yo yo tresīšanās. Un sagaidīt kamēr to vietu iepazīst un ieciena viss jaunatnes zieds- čaļi platajās biksēs un ar ultra stilīgajiem lakatiņiem ap galvām, kas izceļās ar savu nepatiku pret garmatainiem Homo Sapiens indivīdiem(laikam tādējādi,ka Šopenhauera vārdiem runājot garmatainie runājot ar viņiem atklāj pašu tresītāju zemo attīstības pakāpi), meičas,kas 23/7 pavada solārijos un atlikušo laiku pie manikīra/pedikīra, puisīšus,kas dara tāpat un protams visu mīlētie seksbumbas treniņtērpos,kuri vienmēr svešā mēlē lūdz iedot 20 Numismātikas pētijumu objektu vai pazvanīt.
Tātad visi viņi iepazīst šo vietu,pieņem par labu esam un tusējās. Tuc tuc tuc un yo yo yo-progresīvās jaunatnes vasaras sauklis. Tikmēr speciāli izveidota kaujas grupa "Mataino Ordenis",kurā ietilpst esošie un arī bijušie mataiņi(ja nav pieslējušies šīs arēnas apmeklētājiem),kas tikmēr pie kluba ventilācijas ierīko balonus ar Iprītu,Hlora gāzi,Tabūnu un daža laba sirdij tik tuvo Zilskābi,jeb "Ciklonu B". Nu lūk, ārējā zonā,kur tresīšanās notiek siltākos laikos, ierīko šķembu bumbu laukumus,kuras var iedarbināt ar signālu no tālienes.
Tresītāji jau ir pieraduši pie ikdienas tuc tuc un viņi sarodas aizvien vairāk. Tikmēr Mataino Ordenis sagatavo operāciju līdz galam un...

Karsts sestdienas vakars,tā ap 20:00. No Centra straumēm plūst automašīnas,kuras jau no tālienes var sadzirdēt ar melodiskiem "tuc tuc tuc".Mikriņus pārpludina iereibušu jaunuļu pūļi,kas nekautrējas skaļi caur savu zvanāmo agregātu atskaņot negroīdās rases inteliģences augstvērtīgākos gabalus. Viņu visu ceļš ved uz uz maģisko klubu,kur "beidzot skan normāls muzons un nav neviena kretīna un mentu,kas uzbrauktu par to,ka 50tijs vai tiesto skaļi izpilda savu maģisko repertuāru". Par spīti karstajam vakaram tautas netrūkst arī pašā arēnā. Un jo spēcīgāk skan basi un nēģeru...atvainojiet zemcilv,nu piedodiet,negroīdās rases pārstāvju un citu R-Eiropas tucinieku gabali, jo vairāk sarodas šis zelta inteliģences zieds platajās biksēs,miņukos un treniņtērpos.
Tā viss turpinās-ik pa reizei notiek kāds kautiņš jo lūk tam tur priekšā ir pagari mati,vai tik viņš nav viens no tiem sūda matainajiem kas klausās sātana mūziku?. Zemcilv..es atvainojos, cilvēki nemana,ka durvis palēnām aiztaisās ciet,jo tresīšanās ir sasniegusi apogeju kā iekšā,tā ārā. Neviens nemana,ka piepeši mūzikas skaņas sāk mainīties. No maiga un liriska tuc tuc tuc,ko pavada aizkustinoši poētiski teksti "yo mamma,be my umbrella.I`m a p.i.m.p guy with p.i.m.p car" tas sāk aizdomīgi zāģēt ausīs. Dažs labs jau sāk atgūties un literāri pareizā pečeņegu valodā sāk celt protestus pret skanošo mūziku. Diemžēl tie,kas atver muti piepeši krampjaini saraujās. Zāle kļuvusi aizdomīgi specifisku smaku pilna. Dažam labam pa muti sāk līt asiņu straumes, cits jau paģībis lai neceltos. Pamazām jauniešus pārņem panika. Jo aizvien skaļāk iedunās Korpiklānu "Happy Little Boozer",kas noslāpē panikas pārņemtos '"reppEruZzz",'"saulJuxUzzz" un pacanus.Izejas vairs nav, durvis ir ciet un apkārt valda metāls(nē,ne Dace),kam komplektā nāk ciklons ar dažnedažādām vielām,par ko vidusskolas beidzamajā gadā rakstiju projekta darbu.
Aiz kluba valda ne mazāk juceklīga situācija. Visa tressona vidū treniņtērptos ģērbtu džentlmeņu barā piepeši bija kaut kas eksplodējis. Un arī šeit sāk skanēt "to 'jo****** mataiņu sātanistiskā kakofonija*.Tajā pat brīdī no krūmiem sāk skanēt zalves gāžot kā kokus šeit sapulcējošos jaunēkļus un jaunkundzes. Arī šiem,sprādzieņu virpuļos nav kur mukt, jo šķembas un cilvēku locekļi tiem traucē orientēties apkārtnē...

Es ceru,ka tālāko jūs varat iedomāties paši. šo visu iztēlojos klausoties dziesmu un klāt piejaucot pozitīvās emocijas,ko šāda tipa ļautiņi man izsaukuši pēdējos laikos ^_^.

Have a nice day
 
 
Current Music: Korpiklaani-Happy Little Boozer