Heinz
08 August 2007 @ 11:50 pm
 
Dažāda veida Longdriniki,alus un cigaretes un The Simpsons nonstop sērijas -tas ir tas minimums,kas nepieciešams cilvēkam(vai vismaz sauronam),lai tas varētu sākt justies samērā omulīgi. Tā tad arī es pašlaik jūtos. Atraidīju lielisku piedāvājumu uz motociklu dragreisu,jo jutu,ka tas varēs beigties slikti man(un varbūt vēl kādam skatītājam),kamēr atrodos šādā stāvoklī,jebshu vieglprātīgā komfortā. Komunistiski vai ne? Abet kam tagad viegli? Vēl divas cigaretes palikušas-diemžēl. Un atmešanas kampaņa turpina buktēt,bet es atkal varu godīgi atbildēt-a kam tagad viegli?

Kaspars tomēr nebrauks no savas nujorkas uz šejieni un kā rādās,tad mani uz turieni pat nedomā aicināt. Laikam jau viņa sencīša antipātijas pret mani nav gājušas mazumā. Nu, lai arī tā būtu, jo pagaidām es nejūtos zaudētāja lomā.. Varētu pat teikt,ka mani apmierina tas,ka šis purns nav manā klātbūtnē. Un lai arī cik stulbi tas izklausītos,bet kaspara(a.k.a draco) sencītis pat ļoti atgādina slavenā Drako Malfoja tēvu,ja ne pēc izskata,tad pēc uzvedības gan. Turklāt viņš dzīvojot ASV nav pamanījies aptaukoties un tas mani nedaudz tā kā izbrīna,jo ASV,kā zināms, ir aptaukošanās impērija,kurā visiem Mcdonalds,BurgerKing utml cienītājiem ir gandrīz vai paradīze zemes virsū,kurā pat vis kārnākais austrumeiropietis var nedaudz uzaudzēt tauku kārtiņu.

Pamazām mani sāk '"raustīt" pārdomas par to,vai visādu alkoholisku..ē.. dzērienu izbaudīšana vienatnē jau neliecina par zināmu alkoholisma pazīmi? it kā jau nevienu tas netraucē-nedz es bļaustos,nedz uzmācos visām daiļā dzimuma pārstāvēm,kas gadās pa ceļam(nu vismaz cik es sevi atceros ), nedz klausos tuctuctuc mežonīgā skaļumā,aber tomēr...