Heinz
20 July 2007 @ 12:07 pm
 
Shii ir pirmaa diena,kad es tā'pa īstam jūtos kā reflektants. Štrunts par to,vai tas ir kas ievērības cienīgs,vai arī nav,toties skan smalkāk kā "skolnieks" B)
Papildus tam,ka galva ir samērā skaidra(tikai skatiens tāds nedaudz aizmiglots), naktī tapa diezgan ļoti okej vēsturisks fanfiks par hipijiem nacistu varas laikā,lai gan pats īsti tur neko nedzejoju klāt.
"Galvenais hipiju ieguvums dzīvojot šinī laikā bija tas,ka viņi iepazina kaut ko apreibinošāku par zāli-Ciklonu B,kura krājumus Reihs priekš viņiem nežēloja." ši ļoti piedūra,kaut gan bija arii nesaliidzinamaak interesantas frāzes,kurā figurēja tādas revolucionāras ietaises,kā "Naktsklubi-gāzes kameras", "Hip-hops,Gestapo un Kukluksklans" un šis tas cits-absolūti nedemokrātisks un mūsdienu sabiedrībā "ļoti neprogresīvs".Jebshu vēstures faktu un laiku absolūts kišmišs-tā teikt- vēsturisks spams

Paralēli šai lasāmvielai,esmu ieguvis arīdzan vēsturiski vērtīgu lasāmvielu(kaut arī tikai uz laiku un vāciski) "Achtung-Panzer",kura autors ir slavenais Heinzs Guderians.Tās dēļ esmu ļoti sācis draudzēties ar vācu valodas vārdnīcām un pārvarējis savu tipisko slinkumu. Stāsts ir par Guderiana teorijām par tanku un gaisa spēku iesaistīšanu kaujas darbībās un citām militārām lietām. Cilvēkus,kas nav ieinteresēti šajā jomā,grāmata varētu ļoti ļoti nogarlaikot,bet man kā reiz tā ir paša laikā, kaut gan tik uz nelielu brīdi.:/
Tostarp ir ideja nopirkt arī citu Vērmahta karavadoņu atmiņas,piemēram Manšteina un Rommela, vai arīdzan Sabiedroto vēsturnieku sacerējumus par šo tēmu.

Turpinot vēsturisko tēmu-man ļoti iepaticies krievu seriāls "Ņestora Mahno Deviņas dzīvības"-kurš stāsta par slaveno ukraiņu anarhistu un viņa gaitām pilsoņu kara laikā.Pat par spīti tam,ka viņš atbalstija man netīkama politiskā virziena idejas,kuras gan viņu beigās iegāza. Visā visumā es nezinu daudz mūsdienu(un pat padomju laika) filmas vai seriālus,kas tieši stāstītu par Pilsoņu karu Krievijā.