Heinz
15 May 2007 @ 02:03 am
 
Burvīga nakts.Pat ļoti!r visiem pērkoniem un zibeņiem un visu kā pieklājas,.varbūt tikai orkāna pietrūkst. Ielas tukšas,šoseja tukša,kaut gan vietām kāds dārdošs bumeris pabrāzās garām,iespējams,lai sašķīstu pret kādu koku,pretī braucošo tādu pašu bumeri vai uztriektu gājēju-bojāgājēju.Bet tas mani tāpat neinteresē vismaz kamēr es neskaitos šajā bojāgājēju kategorijā.
Kapos klusums, arī zvans vairs nezvana.Nav manami nedz depresionisti,nedz sātanisti,nedz arī tas nabaga BOMŽs,kas vakar,pēc manām domām, bija dzērumā līdis garām,sapinies zvana auklā un neticis vaļā,bet kārpoties kustinājis zvanu.

Lēni rit 2 negulētā nakts.Un liels bija mans pārsteigums,kad vietējā veikaliņā neatradu nedz XTC,nedz Red bull,nedz arīdzan kādu citu stimulējošo brīnumu,kas man vājuma mirklii ļautu drusciņ sagrabināt kaut kādu enerģiju.
Bezmiegs turpinās, un turpinās zinību apgūšana naakamajai nedēļai. Un tai pat laikā kāds nabaga vientuļais un nesaprastais spambots skumji turpina savu darbu forumā postodams jūtīgus postus,bet es zinu,ka arī šis Emane92 ir nolemts..
Tā būs rīt

Un parīt

Un arī aizparīt..
 
 
Current Music: Rammstein-Ein Lied
 
 
Heinz
15 May 2007 @ 05:15 am
 
Cik pelēcīgi pelēcīgs rīts.Gluži kā vācu karavīra šinelis pēc kaujas. Rādās ka diena atkal būs fckin saulaina,kaut gan no otras puses ,sēdot parkā tas īpaši netraucē.
Kronvalda parks vareni ierullē.
Un 2 negulētas naktis arīdzan jaa..ar visiem dzirdes un redzes efektiem :D.Tagad atliks vien skolas solā iesēsties un uz stundām divām iesnausties,kas ir visreālākais variants. Toties dotības gulēšanā stundas laikā ir ļoti nodeŗīgas tālākajā dzīvē,kad jāguļ būs auditorijā,pagaidu darba vietā,darba vietā, bezpajumtnieku patversmē,zem tilta,atskurbtuvē un pansionātā. Tālab izkopiet savu talantu šajā cēlajā un dižciltīgajā nodarbē!
 
 
Current Music: Rob Zombie-Dragula/American History X
 
 
Heinz
15 May 2007 @ 11:59 pm
 
Ar šodienas nelāgajiem notikumiem-es apņemos atmest smēķēšanu un samazināt alus patēriņu. Vienreiz pietiek!