Heinz
06 April 2007 @ 12:14 pm
 
Vēl nekad dienasgaisma nav mani iedzinusi tādā diskomfortā kā tagad. Īpaši,kad plaušām vai aknām vai kādam citam iekšējam orgānam ir t.s '"īpašās dienas" un zobiem arīdzan tas pats sākas.eh. Viena vienīga sāpe :D

Bet ir cukurs...cukura figūriņas.mm.un ir āboli un Mars.Un kamēr tas ir,par visko citu var nebēdāt. Tas nekas,ka skola ir jau pēc 5-6 dienām nevis 10 vai 11.(gavilējiet,strādājošie! Drīz jūs atkal nebūsit vieni vergošanā)
Rafaello kaste,svēta un neaiztikta, stāv uz netālā plaukta,gaidot kad tiks nodota kāda cilvēka rīcībā,kam es jau labu laiku esmu parādā.. Jādomā ka par kavēšanos man netiks par sodu nocirsti pirksti vai izrauti acs plakstiņi. Bet kā jau labi zināms-cerība mirst pirmā un nav ko lieki gurķoties visu laiku uz kaut ko cerot.Tāpat tā ir zīme,ka viss velti ^_^ un tam ir neskaitaami 'pierādijumi.wot
 
 
Heinz
06 April 2007 @ 05:45 pm
 
Biju vakar uz '"spartiešiem". Lieliska filma,kaut gan mazliet par strauju likās.un vēl tās seksa ainas>< Demn..bet gaļas cehs viņiem labs izdevās. Tā vien šķita,ka visa tā persiešu masa tūlīt sāks bļaut: "vperjod,tovarišči!.Za roģinu,Za partiju,Za Staļina.urrāaa!" Pārsteidzoša līdzība ar sarkanarmiju'. Priec'ja fakts,ka kaujas skatus papildināja gana laba mūzika,kas piešķīra saldmi šīm epizodēm ar nemirstīgajiem, lielā Milzu Lempja apstrādi un krītošajiem ziloņiem.

Tālākais process ar zobdakteriem jau nebija tik labs,bet vēlākie notikumi to visu kaut kādā veidā kompensēja. Pāris aliņi ar senciti, pāris aliņi p-bārā utt.mhm.

Līdz brīvdienu beigām 4 dienas.
 
 
Heinz
06 April 2007 @ 07:38 pm
 
Pelēka un vējaina diena Daugavmalā, kur reti tik iemaldās cilvēks. Un cigarete. Un tu pats ar visām savām 5 personībām(no kurām 2 joprojām ir neatklātas). Vienreizīgi. Lai dzīvo Rudens!