Heinz
12 March 2007 @ 11:55 am
 
Nopirkšu es melnu zārku
Uzliec šamam virsū vāku

kad es tur esmu iekšā

ES debates bija tīri okej.Man patika-interesanti jaunieši no interesantām vietām un ūberinteresants darbagrupas vadītājs.Tusiņš Karavellā bija vēl interesantāks, tas nekas ka šmigot daudz nešmigojām-šmiga jau nav galvenais :) Tiesa, otrā dienā diskusijas bija patiesi grūti paciest,līdz es gandriz nomiru burtiskā nozīmē.Kopf vai zinies.

Shonakt sapņoju par kaut kādu iestudētu krusta kara kauju,kurā mani sadur,sasit,nosit un vēl nožņaudz,bet pēc tam es attopos sēžot Vecrīgā un ēdu rīsus. Pamostoties sarijos visus medikamentus ko vaidzēja un nevaidzēja un izbaudiju to ka nekas nesāp,lidz piezvanīja vēstures učuks un pēkšņi pateica ka rīt jādodas uz valsts olimpiādi,kas nez kapeec notiek lietuviešu skolā. Wii. Ja tur tomer kas notiksies,tad jums nāksies man piedot par to ka bērēs nebūs shnabija :/

Nu ja.Es zinu ka nekad nespēju rakstīt literāri pievilcīgas pārdomas un neba jau esmu vienigais kursh te čīkst par to cik slikti,bet nu piedodiet ka man tā reizēm aii gribas pačīkstēt. Pax Vobiscum!