Heinz ([info]zarkavii) wrote on August 22nd, 2013 at 07:46 pm
Sēžu klabā un reizēm pārņem domas,ka šeit derētu kaut ko plašu uzrakstīt. Par ko? Esmu jau pieradinājies tajos twiter mēros iekļauties. Un kļūstu par vienu no `ntajiem miljoniem čivinātāju visā pasaulē!(Nē,es vēl neesmu nonācis tik tālu,lai sāktu čivināt par to,ka gatavojos ēst, ēdu, un paēdu) un ir cerība,ka netikšu tik tālu!

Kauns sendienu cibas ierakstus pārlapot, par laimi apkaunojošākie jau izdzēsti, so! Vismaz sirds vieglāka. Tematika arī tāda nekāda! Ar ko te varētu cilvēkus interesēt?
1.Kāzas.(OMG,OMG,OMG,es būšu vīra kārtā. nevaru tam arvien noticēt.OMG OMG. mans smokings. OMG)
2. Bērna piedzimšana(Viņš,viņa ir tik jauks. ak dies! Es neevaru! Johans Ādolfs Roderiks Verkingoteriks fon Braunšveigens ir tik mīīlīgs)! Nā. Arī tas mani neskar. Lai piedod draugi un pazīstamie,kam jau ir bērni. Jā,jums ir jauki sīči un apsveicu jūs,bet,līdzīgi kā kāds biedrs twiterī izteicās,kolīdz sanāk dzirdēt bērna bļaušanu, tā saprotu,ka prezervatīvi ir visu laiku labākais izgudrojums! absolūti!
3.kaut kas tik varen gudrs,kuru pārspriežot cilvēki sāk lamāties savā starpā! Būtu jau jauki,bet...tādas tēmas man drusku par smalkām. Varbūt kādu dienu...

Pēdējo laiku plašākais ieraksts,kurā nečinkstu par to ka atkal kāda kaite ķer vai neslīgstu apcerē par vēsturi! vareni
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
(will be screened)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.