Love is an accident.. - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zane

[ website | Face.lv profils ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pēc skoliņas. 31. Mar 2004|15:59

zanittte

Jau otra skaista pavasara diena pac kartas! Sezu kreklina pie atverta loga un jutos ka vasara. Ceru, ka lietus nesaksies un sads laiks paliks lidz pat vasarai- butu jauki: )
Uz ritdienu daudz jamacas, bet galigi negribas:P Pec 2stundinam jau jabrauc uz centru un jasatiekas ar unconditional, lai ietu uz operu. Vel jaizdoma ko vilkt, bet tas jau nav tik loti svarigi- kkadas bikses un dzemperiti uzvilksu.
Sodien gribeju aizsutit sms savam Milumam, bet Raivitis pateica, ka LMT strada tikai Latvija: ( Tad noriskeju un aizsutiju uz teta numuru, bet izradijas, ka vins atstajis mobilo majas- ka man neveicas! Bus vel nedelu jaiztiek bez nevienas sms no vina: (
Skola galigi nevaru pamacities, jo skaistais laiks trauce koncentreties uz macibam. Vesture mazliet noprezenteju savu referatu, bet biju pedeja tapec jau pec 2min unconditional saka applaudet un visi gaja starpbridi. Biju gatava beidzot mazliet pastastit, bet neka.. Nekas, atzime jau no ta nesamazinasies; ) Anglu valoda vispar vareja aizmigt! Unconditional vel aizsmauca prom rakstit kkadu KD, tapec sedeju viena un pildiju zviedru valodas MD- bija loti garlaicigi. Par laimi, kimija un zviedru valoda sodien Kdarbus atcela- vismaz kkads prieks.
Tikko ieraudziju, ka uz nagiem vel veca nagu laka: P Tads slinkums nemt nos, bet izskatas kriminali! Jaaiziet pec acetona..
Kas vel jauns? Vakar nogarsoju Emihla Gustava schokolahdes konfektes- tik garsigas! Ta tiesam ir sokolades bauda. Neko garsigaku neesmu edusi!Mmm... Iesaku visiem nogarsot! Nez cik tas konfektites maksa? Zinu, ka daudz, bet ir to vertas! Vel jau paris kastite ir, bet nav manas: (
Gribejas uzrakstit ta vairak. Palika brivaka sirsnina, kgan neko ipasu neuzrakstiju. Jauku vakaru!: D
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: