xerks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:55 pm: Lai būtu drošs
Zinu jau, ne jau kurš katrs ies atzīties ka nezināja, bet tomēr vēloties pārleicinātie ska Jūs visi zināt...


TUALETES PAPĪRA LIETOŠANAS INSTRUKCIJA


EKSPLUATĀCIJAS NOSACĪJUMI UN IZSTRĀDĀJUMA TEHNISKIE PARAMETRI

Tualetes papīrs (art. No 11315509651), turpmāk saukts „izstrādājums”, ir paredzēts defekācijas procesa atlikuma aizvākšanai no apakšējās daļas mugurpuses izejas cauruma, pie tā piegulošās ādas un dotajā ķermeņa daļā lokāli koncentrētā apspalvojuma pārklājuma attīrīšanai (turpmāk saukts „izmantošanas vieta”).


PIELIETOŠANA

1. Kārtīgi iepazīstieties ar pareizo instrukciju. Instrukcijai vajag būt piestiprinātai ar M6 izmēra skrūvēm viegli pieejamā un labi apgaismotā vietā lietotāja (lietotāju) tiešās pārredzamības zonā.

2. Izstrādājuma rulons tiek novietots lietotāja krūšu augstumā horizontālā stāvoklī.

3. Veikt defekācijas aktu.

4. Pārliecināties par veiksmīgu akta beigšanu un par blakusefektu neesamību, kas varētu izsaukt atkārtotu defekāciju (dotais punkts ir nepieciešams izstrādājuma ekonomiskai un racionālai izmantošanai).

5. Ar taisnu uz priekšu ejošu, lejup vērstu labās rokas kustību satveriet galiņu (izstrādājuma), un pēc tam ar strauju kustību uz augšu un pa labi, apmēram 60 grādu leņķī attiecībā pret horizontu, paraujiet izstrādājumu, tādā veidā izrulējot 700 milimetrus izstrādājuma (lietotāja ērtībai katri 100 milimetri izstrādājuma ir marķēti ar perforāciju).

6. Pārvietojot rokas pretējos virzienos horizontālajā plaknē veicināt lentas pārtrūkšanu aptuveni starp divām tuvākajām perforācijas vietām. Personām ierobežotām iespējām (trūks kāda no ekstremitātēm), iesakām veikt manipulāciju ar griezoša, vai cērtoša instrumenta (šķēru, galda naža, žiletes, gaļas cērtamā cirvīša)palīdzību. Ievērojot drošības pasākumus, kas tiek minēti instrukcijās dotajiem instrumentiem.
Piezīmes: Neiesakām veikt izstrādājuma noplēšanu pa perforācijas vietām, sakarā ar iespējamo izstrādājuma materiāla virsējās kārtas šķiedrainās struktūras noārdīšanos un deformēšanos.

7. Salieciet noplēstā (nogrieztā) izstrādājuma gabalu akordeona veidā, lokot viņu pa perforācijas vietām.

8. Ievietojiet to rokā, kas būtu ērtāka lietošanai.

9. Pielikt, iepriekšējās manipulācijās (punktā 7.) iegūto izstrādājumu, pie izmantošanas vietas un blīvi piespiežot roku pie ādas pārklājuma, veikt slaukošas darbības starp gūžām.

10. Novietojot izlietoto izstrādājumu redzamības zonā, laba apgaismojuma apstākļos, apskatiet uz izstrādājuma iegūto ķēpājumu, vai tur nav cērmju oliņu, vai arī pedikulozes pazīmju. Šādu apstākļu atklāšanas gadījumā nekavējoties zvaniet 03 (vai 112) un informējiet atbilstošās medicīnas iestāde pēc dzīvesvietas. Pretējā gadījumā atkārtojiet punktus 4-9 trīs-četras reizes.

11. Ar tīru, sausu roku pārbaudīt attīrīšanas kvalitāti (starp gūžas kauliem jābūt uz tausti sausai, nedaudz rievainai sajūtai, mugurpuses izejas cauruma malām labi noberztām, apspalvojuma pārklājumam pūkainam un viegli pieejamam pakasīšanai). Ja rodas šaubas par nekvalitatīvu izstrādājuma pielietošanu (netīrumi zem nagiem, asa specifiska smaka ožas kontroles laikā un c.) veikt punktos 4-9 aprakstītās manipulācijas vēl trīs - četras reizes.


PIESARDZĪBAS PASĀKUMI

1. Nesmēķēt izstrādājuma tuvumā.
2. Neatstāt izmantotos izstrādājumus kultūras, atpūtas un ēdiena uzņemšanas vietās.
3. Sargāt no bērniem. Tualetes papīrs – nav rotaļlieta, bet gan higiēnas līdzeklis.
4. Nav ieteicama atkārtota izstrādājuma lietošana.

Current Mood: ex.... :o
Current Music: g-gadu
Powered by Sviesta Ciba