xbolt - iekšējā balss

22. Jun 2007

07:02 - iekšējā balss

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ka jūs nonākat kontaktā ar savu iekšējo balsi, tā ir zīme, kas apliecina Manu uzturēšanos uz Zemes, un viens no Manas misijas mērķiem.
Lasīt tālāk >>

Tādēļ ES saku, ka sava apciemojuma laikā Indijā jums nevajadzētu censties dabūt interviju no Manis, bet gan sadzirdēt savu iekšējo balsi (angliski vārdu spēle: "interview" un"inner view". Tulk.)
Tu esi dievišķs. Tavas esības kodols tev ir dievišķā pilnība, kas ir visurklātesoša, visvarena un zina visu.

Mans mērķis ir tevi sasaistīt ar tavu dievišķību, no visiem uzslāņojumiem atbrīvot visaptvērējas mīlestības gaismu tevī, lai tā atkal varētu mirdzēt pilnā spēkā.
Taču daudzi, kas nonāk kontaktā ar savu iekšējo kodolu, nepamana, ka viņi savu iekšējo balsi sasaista ar savu ego. Tad iekšēji dzirdēto viņi izmanto, lai ārēji piepildītu savas intereses. Pie tam viņi izmanto arī Manu vārdu, lai visam piešķirtu svaru.

Jūs tad sakāt apmēram tā: "Baba teica, ka man ar tevi nevar būt nekā kopīga."- "Baba teica, ka nav labi tas, ko tu dari." - "Baba teica, ka tev tas man jāizdara."
Kas tā runā, ir sava ego ciešā tvērumā un ne mazākā mērā nedomā uzņemties atbildību par savām domām, vārdiem un darbiem. Viņam tādēļ jāapzinās, ka viņš rupji ļaunprātīgi izmanto Manu vārdu un Manu personu.

Neviens nedrīkst izlietot Mani vai Manu vārdu, lai iegūtu vara pār citiem, resp., lai dabūtu cauri savas intereses pret citiem. ES jūs brīdinu nekad to nedarīt, citādi jūs atverat vārtus un durvis sava ego patvaļai. Kā jums jāapietas ar savu iekšējo balsi?
Jums piesardzīgi jāienes savas jūtas. Piemēram, jūs varat teikt: "Es sev jautāju, kas būtu pareizais šajā situācijā, un saņēmu sev atbildi..."

Vienīgi tad, ja jūs kādam jautājat, vai viņš vēlas, lai jūs Man jautātu, vai arī, ja kāds jums tieši lūdz dabūt atbildi no Manis, jūs drīkstat piesardzīgi atsaukties uz Mani, kad jūs, piemēram, sakāt: "Es dzirdu to un to...", "Atbilde, kura es saņēmu, ir..." Ja jūs tādējādi, t.i. piesardzīgi izmantosiet kontaktu ar savu iekšējo balsi, tā jums nesīs svētību.

Ievērojiet šīs vadlīnijas, jo iekšējā balss gaida tikai uz to, lai piepildītu jūsu dzīvi ar svētību, gaismu un mīlestību.
/Satja Sai Baba/

(ir doma)