xan ([info]xan) wrote on November 18th, 2011 at 04:07 pm
Aizgāju arī uz nākošo klasi, a tur neviena nav. Stāvu, gaidu savu asistenti. Viņa ierodas, noķer aiz auss vienu studentu, izrunājas ar viņu un tad prasa man, ko es domāju darīt tagad. Es nesaprotu, kas notiek vispār un man tagad prasa, ko darīt. Saku, ka nezinu un viņas sejā ir nolasāma neapmierinātība par manu izlēmību. Sāku ar viņu spēlēt jautājumu spēli un uz visiem jautājumiem tiek atbildēts ar vai nu "jā" vai "nē", bet pārsvarā "varbūt." Ar laiku viņai šie mani jautājumi pieriebjas un viņa saka, ka varu iet mājās. Nu labi, it kā jau parasti negribētu piekrist, bet šodien svētki, iešu mājās gulēt.

Kamēr gulēju, virtuves izlietne izdomāja atgādināt par sevi. Šobrīd ir pārplūdusi visa virtuve un lielā istaba. Sazvanam otru asistenti un gaidām, kas nu būs.Izlietne ik pēc brītiņa atdod vēl un vēl ūdeni. No sākuma laipni tai teicām, ka mums nevajag, bet pēc tam jau izmisuši sēdējām un vienkārši jokojām par krokodiliem un dzelteno jūru. Pēc laika atnāca asistente, sadabūja rokās mājas īpašnieku. Viņš ienāca, secināja, ka tiešām ir noplūdis un aizgāja pēc santehniķa. Pa to laiku visi trīs ar birstēm dzinām ūdeni ārā no lielās istabas uz vannas istabu. Laikam lieki piebilst, ka visas šodien mazgātās grīdas ir simts reizes netīrākas, kā pirms tam.

Gilberts atteica šodien viesošanos. Saka, ka rīt esot stundas un viņš nevarot tikt. Tā kā atkrīt arī visas man šodien ieplānotās aktivitātes.

Tagad sēžu ar slapjām kājām un klausos, kā trīs vīri virtuvē dara nepiedienīgas lietas ar manu izlietni. Ir atvilktas kaut kādas spirāles un elektriski aparāti un tā vien šķiet, ka tīrīšana jau sen ir beigusies un tagad notiek izlietnes pratināšana par notikuma apstākļiem. Piedalīties nevaru, jo smaka ir pabaisa un tāpat ne palīdzēt varu, ne saprast viņus. Ja parādos, tad man sāk visu ko skaidrot un tad ir grūti atkal aizmukt. Kājas ir pārsalušas un liekas, ka drīz bušu slims, bet līst zem segas un iet gulēt ar īsti nevar, kamēr te visa labošana notiek. Es gan nezinu, kāpēc mājas saimnieks gāja pēc santehniķiem, jo atnāca kopā ar diviem labi ģērbtiem vīriem un pats vien bakstīja tās trubas uzrotītām piedurknēm. Nu tā...

Priecīgus arī jums visiem svētkus un novēlu dzīvot harmonijā ar savu izlietni.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: