wrumwrums' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, June 14th, 2008

    Time Event
    5:05a
    O bļa!
    Jūnijs uz mani tagad ir greizsirdīgs!!! LoL! Jā, esmu sadzēries! Bet mēs gājām svinēt Jūnijas (Jurģim) kaut ko, laikam bakalauru vai ko tml.! Un pēkšņi šis pazūd no kaut kāda televīzijas bāra vai hvz kāda bāra, hvz, kur mēs bijām. ā radiobārs!!! Nu, es jau neiešu laist atpūtu vējā!!! Tā nu mēs ar Ievus - Jurģa vec... meiteni, izdejojāmies, izrunājāmies, dabūju kurvīti (standarts) no bārmenes (:DDD LoL) un tad sākās... kas, nezinu, bet bļā, šis bija mega dusmīgs, ka es tusēju (nosacīti) ar Ievu!!! Un tad es sapratu, cik greizsidīgs šis ir! Tas ir īstenībā lāsts, nevis nelaime! Greizsidīgiem cilvēkiem ir ļoti grūti! Un, KĀ VAR BūT DRAUGS GREIZSIRDīGS UZ MANI!?!?!?!?!? Es tiešām esmu tāds, kam nevar neko uzticēt??? Pat savu mīļoto meiteni??? Zinu, ka Jūnijs ir pārāk greizsirdīga, bet... neuzticēties MAN!!??? Lai arī cik izdzēris es būtu, es VIENMĒR sapratīšu, kas notiek un ko var, un ko nevar!!! Nu ibio rio... Es zinu, ka esmu izplūdis šajā SPAMĀ, bet... Ak jā, sorry Esiņa, ka neko neatbildēju sakarīgu, bet... heh... es biju V-Rīgā lupatās un, tagad atjēdzoties saprotu, ka... nu nebiju spējīgs saprast, uz kurieni mani velk draugs! :DDD
    un jā, ir uznācis gruzons, lai arī saprotu, ka rakstu pālī un hui zin cikos no rīta, bet... "say it's not true!"! Šī dziesma vienk cepī!!!
    P.s. Nepatika izlasītais - ej un noslauki dirsu Mutantam!!! Neviens nelika lasīt!!!!!
    P.s. Bļa, daudz dzertr nav labi! Mhm!!!!
    ALN! vai Labrīt... ai, ennnNah! besis...

    Current Mood: I don't care!!!
    Current Music: Queen + Paul Rodgers - Say it's not true
    2:56p
    Ouuu! Nevajag jaukt dzērienus, nevajag!

    Current Music: Rammstein - Sonne
    3:00p
    Hā! Ma nir bijuši 5ci kāmīši un viņi visi arī tā darīja! :DDD http://youtube.com/watch?v=Ms3QdGIzltU&feature=rec-fresh
    5:24p
    Ko vakarā!
    Labas dirsas izbrauciens pa mežu un lietū! TĀDI DUBĻI! I like ;))) Ritenis dušā jau nomazgāts, tagad tik atliek savu smilšaini skujaino viepli nomazgāt! Ko vakarā? Uz kādiem 19.00???
    P.s. Šodien esmu bez auto...

    << Previous Day 2008/06/14
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba