Visums

History

6th October 2003

12:58am: Brr. Nekad vairs mācības neatstāšu uz pēdējo brīdi, vakaru, dienu. Laikam, lai kautko saprastu, to vaajg izbaudīt uz savas ādas. Nu ko. Izbaudīji esu:) Secinājums - kā no skolas mājā, paēst, un mājasdarbu pildīšana. Ahh, no manas mutes Dieva ausī. Tagad nu gan ašī, knaši gulēt;)
Current Mood: gulēt ta vajag arī iet
Current Music: Nick Cave & The Bad Seeds - Henry lee
1:50pm: Tikko pārnācu no skolas mājā. Fuck. Vēsturē, nekā nesakot iepriekš, uzliek pārbaudes darbu. Stulbums. Bet tā, izņemot vēsturi, dien ir ok. Pēdējo stundu, sportu, nobastoju, jo nenotika pirmspēdējā. stunda - krievu valoda. Jauki. Ja tik vēl skolotājs nebūtu manījis mani mašīnā;) Hehe. Aj, jāiet ēst. Visu dienu neesmu nekā ēdis.
Current Mood: bla bla bla
Current Music: Nick Cave & The Bad Seeds - Brother, My Cup Is Empty
3:21pm: Tāks. Šovakars būs tāds pasmags. Pirmām kārtām jau man ir 1. ģitārspēles stunda;)) Otrkārt, 3 spēles iekš LBL. Cerēsim, ka man ies labāk, nekā pagājušo reizi. Nē, nevis cerēsim, bet darīšu to, ko spēšu! ;)
Current Mood: so so
Current Music: Massive Attack - Safe From Harm
10:26pm: Ejot no Rīgas 77. vidusskolas, galīgi zimirku. Gājiens bija līdz Barona Centram. Tjā. Izmirku galīgi. Bet man patīk izmirkt lietū. Ir tāda forša, tāda fresh sajūta. Kad lietu spil no matiem uz sejas. Patīkami...
Current Mood: noguris
Current Music: Massive Attack - Safe From Harm
10:59pm: Besis. Gribās visus sūtīt pie lāčiem ziemot.
Ja man literatūras skolotāja rīt kautko teiks, sākt kasīties, tad es negarantēju, ka es pacietīšu to teikto. jo tagad manī ir sakrājušās negatīvās emocijas. Pārāk daudz, nav kur izlikt viņas. Varbūt neatdevu tās dusmas šīsdienas spēlem? Neiznu. Žēl, ka tik rīt pēc skolas tieku uz trenažieriem. Tur vismaz var atstāt tās negatīvās emocijas, relaksēties saunā. Bet tas tik pēc skolas. Kas būs skolā?...
Current Mood: sa.....
Current Music: Way Out West - Blue
Powered by Sviesta Ciba