vistas ārišķības' Journal

History

1st June 2007

1:39am: Varbūt kļūt par māti? Tad man būtu par ko rūpēties,bet tā kā nevaru uzņemties tik lielu atbildību viena,tad labāk nē.Taču tas ir skaidrs,ka man vajag lolojamo,ko aizstāvēt,nu,ne jau tā,ka akurāt aizstāvēt... Vienvārdsakot,nav kur likt sirdi.
9:50am: Vajadzētu nopietnāk attiekties pret naudu un karjeru,bet pagaidām tas uz mani neattiecas. Esmu par slinku,lai būtu tāda censle,taču man tas nešķiet svarīgi,bet iespējams,ka tas reiz mainīsies.Citējot Raini,mainies uz augšu.Taču es piezemēta.Raugi,nopirku 2 dārgas lūpukrāsas,tām iztērēju pa abām kopā 33ls,bet tur tak sanāktu vienas ciešamas kurpes,taču kurpju jaunu man nav,staigāju vecās,un jūtos labi,jo savukārt ir smukas zeķes ar rakstiņu un maliņu,esmu kā kaut kāda Alpu tautu meita.Lūk,aizrunājos.Tas viss ir eksterjers un interjers,bet pati vista ir Tibetas terjers-vaukšķīgs plušķis.Tikko gandrīz sasitu galvu. Vēl drusku un pazaudēšu galvu..
5:37pm: Atcerējos, ko kādam savam jaunības dienu "pielūdzējam" pateicu [jāteic, ka man nav pārāk daudz pielūdzēju bijuši]:
"Labāk svara bumbas cel,nekā velti meitas ķer!" [drīz atšuvās]
savukārt citam pateicu,ka man viņa žēl, un viņš pēc tā teikuma 2 gadus ar mani nerunāja.
5:48pm: ciba ir īstā vieta,kur rakstīt par 'štātēm', vot.
tikko uzliku tādas ēnas, kas riktīgi atgādina žāvētas reņģes ādu.

es esmu zivs jūsu kabatā!
Powered by Sviesta Ciba