[info]virus wrote
on March 13th, 2010 at 08:45 pm

Supreme Commander 2

Ok, tikko paspēlēju pilno versiju SC2. Jā, īstā spēle vēl vairāk radīja sajūtu, ka esmu vīlies. Jaunais ekonomijas modelis daudz ko čakarē. Vecais man patika ar savu, laikam jau reālismu. Tb, tu vari likt būvēties daudzām lietām uzreiz, bet ja tev resursi ir, cik ir, tad tas viss notiks lēni, bet notiks. Tas deva iespēju vispirms likt būvēties un pēc tam domāt, ko man no šitā visa pašlaik vismazāk vajag. Jaunais modelis ir tik nožēlojami parasts - ir naudiņas - būvē, nav naudiņas - nebūvē. Pat n pavēļu sadošana vairs nestrādā tā kā agrāk. Ja es sadodu inženieriem okupēt puskartes masas punktus, bet kkur pa vidu pārtērēju naudu, viņš turpina virzīties tālāk pa karti, kamēr nauda atkal ir, atstājot masas punktus tukšus. Un tas noved pie mikromenedžēšanas, kas nudien nepiedien SC "which should be all about strategy". Vēl man hroniski nepatīk mazais unitu skaits. Nē, man nepatīk iespēja uztjūnot vecos tankus, es gribu krutākus tankus, kad kļūstu krutāks. Tas pats ar visiem parējiem unitiem. For one, tas galīgi sačakarē iespēju novērtēt spēkus. Ja es kartē ieraugu, ka man nāk uzlidojumā 30 T3 bumbvedēji, tad es zinu, ka esmu ziepēs, bet ja tie ir 30 T1, tad gan jau pārdzīvošu. Bet tagad bumbvedēji paliek bumbvedēji un ej nu sazini, cik uztjūnoti viņi ir.
Jaunais research modelis man nepatīk. Kopumā ir sajūta ka patīkami atšķirīgais SC ir kļuvis par garlaicīgu meinstrīmu. It's been dumbed down and simplified. Un viņš ir noteikti ir aizmirsis savu oriģinālo misiju - ienest vairāk stratēģijas Reālā Laika Stratēģijas žanrā.

Plusi? Man patīk, ka UEF tagad ir eksperimentālais transports ar 75 sēdvietām. Bet nav jau ko diži sēdināt viņā, vairs nav vecais labais Armoured Assault bot. Un man patīk (puseksperimentālais) smagais gunships. Grafika? It kā paši modeļi ir detalizētāki, bet interfeiss ir švakāks.

All in all - I'll stick with the old one.

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

March 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba