klik mī! - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
virginia_bitch

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 12th, 2007|10:49 pm

virginia_bitch
nervozi lasu.
saka: neizliecies. un drukā tālāk. katru vārdu, ko man tālāk izlasīt. kurš atrāk - tavi 10 pirksti vai manas divas acis. tavi desmit izvirzās vadībā. katru vārdu. vēl tintes slapju. nenožuvušu, tikko uzdrukātu. noķer mani, dobermani! stadionā pa rindām skrien tavi desmit pirksti pakaļ manai ļipai. neizliecies, pats tu plikais!
vārdi angļu valodā. vārdi augļu kolāžā - es tikko nepareiz nolasīju no lapas. vienā mirklī aizmetu projām "rabbit in rest" un sāku skrāpēt zīmuli uz papīra.
amerikāņu vārdi vesels lērums. atsit miljons bumbiņu pačinko skvošā. krīt uz leju izsistsas telefona būdiņas vitrāžas. man pār galvu - vairs netaceros, vai lasīju no augšas uz leju vai tā kā pieklājas. mums ir uz diviem viens kompis - tas nav godīgi. bet tās jau nav nekādas stafetes.
klabina taustiņus kreščendo lietus pagalmā - manas istabas stūrī. nolīst.
bet vārdi skan katrs par sevi, nevis rindās. es dabūnu krusas cirtienu ar katru pa miesu. es sajūtu visas. negriez man uz rokām, negriez man uz vēdera nātrītes.
"multilayered". man layer visu pirms ir fotošopa plīvura kārtas. pēc tam otrā nozīme no adidas krekliņiem un kedām. nu, nebija. nebija agrāk tādas formas. tā nebija otra tāda tik šķidra auta tolaik senos laikos - volānu un žabo laikmetos. nekad tik smalki zīds nepārklājās.
iestājās klusums tavā stūrī. apstājies ūdenskritums. ūdens kritiens. sitiens.
man ir mazliet neērti par to, ka noliku grāmatu malā. un par to, ka klusumā nokavējies mans zīmulis vēl čirkstinās. neizdosies vairs vienam otru piemānīt - iebraucis, iestidzis un paslēpies auzās. šodien mēs esam vienā telpā au sens propre et figuré.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.