...pasaules izklasts, shaura skatijuma - Day

Friday, August 24, 2007

7:34PM

fuck! saslimu un vel ta pamatiigi..tikko biju atradusi savu super darbu kura diezvai  mani vel njems jo man vajadzeja macities un ar septembri saakt stradaat, bet es tikai pirmdien tur paradishos! fuck! tulit saksies augstskola.. psc!!! nav ko vilkt, vajag darbu.. blje.. vajag notieveet! blje nehuja nesanaak! gribu iet sporta klubu - ljoti gribu iet Estere- blje nav naudas psc..! un vel slima..

 

vienigais kas mani priece ir tas ka visas pedejas brivdienas un jaukaa laika dienas pavadiju laukos, pie ezeriem un upeem, guljot sienaa (ar paladzinju protams :P), atpushoties, staigajot, ciepjot abolus, spelejot basketbolu, volejbolu un visu citu ko var spelet :) braukajot ar riteni un ar moci :P (cool) :D.. laukos ir pilnigi cits gaiss, cita atmosfeera, taads miers (lai gan skiet ka tur kur es dzivoju visu laiku kaut ka snotiek)... super... zeel ka tam vairs neatliks laika.. :( exx...

ziemaa labaka vieta ir Riiga, bet vasara viennozimiigi jebkas iznjemot pilseetas - tikai lauki, vasarniicas vai jurmala.

Current music: room rider MTv
(4 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day