TV-5 ziņas 22:00

Oct. 14th, 2009 | 09:39 am

Tā kā TV5 ir vienīgais no LV kanāliem, kas 24h diennaktī raida internetā, tad nu skatos to. Cita jau nav. Ir viņiem tāds ziņu raidijums vakarā, kurā ir analīze par dienas notikumiem.
Skatijos to pavasarī un likās, ka ir tā nekas. Arī pie vēlēšanām tā objektīvi uzdeva nepatīkamus jautājumus Ušakovam un visiem citiem ar. Vārdu sakot bija labi.
Vakar skatos. Ziņas, kā ziņas. Un tad sākās. Ķidāšana par Kristovska paziņojumu saistībā ar Ušakova ziedu likšanu padomju karavīriem. Īsāk sakot pielīdzināja Kristovski fašisma atbalstītājiem tāpat TB/LNNK. Tiesa beigās arī Ušakovam uzbrauca, ka ja tas bija protests Pilsoniskajai Savienībai un TB/LNNK paziņojumam, tad viņš sevi necienot.
Visa raidijuma beigu daļa bija veltīta tam, lai pavēstītu krieviski runājošajiem, ka šo ziņu viedoklis ir pareizs. Jo teksti bija tieši tādi, ko viens zoļika krievs grib dzirdēt. Žēl, jo bija neslikts raidijums.

Šoreiz nepaslinkoju. Nolēmu, ka no manas šūmēšanās sēžot dīvānā nebūs jēgas. Atradu raidījuma vadītāja e-mail un aizsūtiju savas pārdomas viņam. Tāpat jau nebūs jēgas, bet vismaz būšu pateicis viedokli tam, kam vajag, nevis televizoram.

Link | Leave a comment {1} | Add to Memories


(no subject)

Oct. 14th, 2009 | 10:20 am

Es dzīvoju nepareizajā krastā.
Tie, kam šodien nav ko darīt, vai var atrast 3h brīva laika brauc uz Engures molu. Uz Poliju laikam nepaspēt :(

 

http://www.fmi.fi/weather/index_12.html?length=18

Link | Leave a comment {1} | Add to Memories