Mums raxta lasiitaaji..... ar komentaariem

Dec. 18th, 2008 | 04:08 pm

Izskata probleemas (Siirups)

Man ir probleema par kuru reetas uz manaam kaajaam atgaadina ikreiz, kad paskatos uz taam (Man neaug kruutis :(). Es vasaraa nevaru neuztraukties par savu izskatu, jo peec kaajaam var spriest ka driizaak esmu puika dauzonis nevis normaala meitene. Vienu reetu es ieguvu pagaajushaaa vasaraa, shuupojoties shuupolees ar draudzeni. Nelaimiigaa kaartaa shuupoles luuza, un deelis ietriecaas kaajaa ar smailaako galu pa priekshu. Tas atstaaja kaajaa caurumu (kas tagad patikami veedina) un daudzus zilumus. Kjirurgs teica ka jau no pasha saakuma vajadzeeja caurumu shuut bet ja buutu atnakusi veel veelaak kaajaa vareeja izveidoties gangreena . Bet kur tad es laukos steidzami pie kjirurga tikshu?
Otru reetu es pati sev nejaushi uztaisiiju kad mezha seeju beerzu slotinjas. Es iegriezu sev ar nazi visa stilba garumaa jo aizmirsu par nazi un gribeeju aizdziit prom skudras kas liida pa kaaju uz augshu. (ah liidziigi kaa es aizmirsu rokaas motorzaagji un saaku sist mushas uz drauga somas) Juutos nelaimiiga jo mans izskats tika sakropljots (soma gan tika cauri ar vieglu izbiili) Kaa man atbriivoties no reetaam? Vai patieshaam man ar taam buus jaasamierinaas visu muuzhu? Caurums atstaaja zilu bedri kurai veel tagad pieskaroties saap bet garaa reeta ir izceelusies uz aaru. Man paliek ljoti neerti kad visi jautaa (korii) "Kas tev taas par reetaam uz kaajaam?"

Attieciibas. (Mana)

Mani sauc X., un man ir 12 gadu (ja shinii probleemaa nebuus sex, es buushu paarsteigts). Manam draugam ir 14 gadu, un vinju sauc Y. Mees bijaam disenee ar meiteneem. Vakaraa kad gaajaam maajaas, pa celjam nopirkaam alkoholu un prezhus (12gadiigaa ikdiena). Kad paarnaacaam, mani vecaaki nebija maajaas. Noleemaam (peec apspriedes pie apaljaa galda) nodarboties ar seksu ar savaam draudzeneem nelietojot prezhus (NU - ko es teicu). Tad tas notika (O_O). Mums bija ljoti labi, taapeec mees turpinaajaam (:)). Peec nedeeljas man piezvaniija mana draudzene, ka vinjai no manis ir beerns ((1) es sho teikumu uzrakstiiju pareizi 2) PEEC NEDEELJAS? :O man liekas ka pat peles izneesaa 9 dienas, a shii jau gatavu nedeeljaa dabuu) Es nezinu, vai tas ir mans beerns, bet vinja taa saka. Ko lai es daru, vai man teikt vecaakiem, ka es driiz kljuushu teevs. (lol - 12-gadiigaa vecaaki to uztvers veesaa mieraa). Luudzu publicee sho probleemu jo varbuut arii citiem zeeniem (iipashi 12gadiigiem) ir shaada probleema.

 

Speeciigi ..... un viss no zhurnaala tiinjiem :D


 

 

 

Link | Leave a comment {5} | Add to Memories