vietnam's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, November 28th, 2015

    Time Event
    5:11p
    Ngoc Lan Hotel Da Lat Vietnam
    Lieliski atrodas centrā Dalat ar satriecošu skatu uz gleznaino Xuan Huong ezers, Ngoc Lan Hotel Dalat ir mīļākie starp ceļotājiem uz Dalat. Viesu viesnīca tagad var baudīt pilnīgi jaunu un greznā viesnīca ar izsmalcinātu siltumu un viesmīlību, ko iesniedzis uzmanīgs un profesionāls personāls. Visi 91 numuri ir aprīkoti ar bezmaksas WiFi, 24-stundu apkalpošana numurā, un platekrāna TV ar kabeļtelevīzijas kanāliem. Citas pieejami viesiem ērtības ir TV, mini bārs un apkalpošana numurā. Ngoc Lan viesnīca piedāvā trīs sapulču telpas ar jaunāko aprīkojumu un mūsdienu gaisa kondicionēšanas. Visas konferenču zāles ir izstrādāti ar visiem konferencēs un pasākumos prātā veidiem, ar jaudu līdz 300 delegātiem. Mūsu pieredze konferenču un banketu komanda nodrošina augstas kvalitātes pakalpojumus, lai atbilstu individuālām prasībām, nodrošinot nevainojamu ēdināšanu no kokteiļu pieņemšanām ar darba pusdienas ar trīs ēdienu vakariņas. Baudīt dažādas izklaides iespējas, ieskaitot spa vanna, sauna un tvaika pirts. Viesnīca piedāvā arī bezmaksas bezvadu internets, viesu aprūpētāja pakalpojumi un ceļojumu / biļešu iegādes pakalpojumi. Biznesa centrs atbilst prasībām viesiem, kā nepieciešams. Trenažieru zāle, masāžas telpa, karaoke un peldbaseins celt viesiem plašu ēdienkarti lielisku darbību atpūtai, veselībai un atjaunošanai gara kamēr uzturas Ngoc Lan viesnīcā. Ngoc Lan ir arī drošu un ērtu pazemes autostāvvietu.
    5:17p
    Huong Giang Hotel Vietnam
    Centrālā pilsētas atrašanās vieta piedāvā viesiem neierobežotu piekļuvi visam Hue. Apkārtējo pamatojums viesnīca sastāv no zaļot tropiskie dārzi, kas vienmēr ir pilnos ziedos, nodrošinot majestātisku un intīmu atmosfēru. Viesu numuri ir moderni, apvienojot tradicionālo royal apdares un mūsdienu tikšanās. Huong Giang Hotel Hue atrodas ideālā vietā Hue pilsētas centrā, vairāk nekā divu kilometru attālumā no Ga An Cuu dzelzceļa stacijas. Lai gan šajā jomā, atpūtnieki var redzēt eksponātus pie Hue muzeja Karaliskās Mākslas vai apbrīnot arhitektūru Bao Quoc templis. 165 guļamistabas, sākot no Huong Giang Executive Suite, īpašā Deluxe Suite, Junior Deluxe Suite, Family Deluxe un Deluxe Rooms, kas ir rūpīgi izstrādātas tādā dominē interjerā ar harmonisku arhitektūru starp tradīcijām un mūsdienīgumu, pilnībā aprīkota ar visām mūsdienu ērtībām un iekārtām starptautiskā četru līdz piecu zvaigžņu standartiem.

    Šī viesnīca ir 4 restorāni, jahtu piestātne un āra baseins. Tiek arī nodrošināts bezmaksas bufetes brokastis un bezmaksas WiFi sabiedriskās vietās. Citas ērtības 3 bāri / atpūtas, sporta centrs un bārs pie baseina. Visa vienība sajaucas ar tropu arvien greenness pilnos ziedos laikā četriem seasons.With profesionāli kvalificētiem darbiniekiem, elegantā stilā un aprūpes pakalpojumiem, Viņi apņemamies piedāvāt Hoel ir izcilie viesi ar fantastisku pieredzi un interesantas sajūtas caur viesnīcas "Zelta Prestige Kvalitātes ". Šī konference viesnīca atrodas pilsētas centrā uz dzejas bankām Smaržu upi, 2 km no Hue dzelzceļa stacijas, aptuveni 12 km no Thuan An pludmales un aptuveni 5 km no My An karstie avoti uz austrumiem. Tā ir ideāla vieta tūristiem baudīt panorāmas skatu uz skaista pilsēta Hue Vjetnamas, apmeklējiet vēsturisko pieminekļu tuvumā un baudīt šarmu seno pilsētas Hue.

    << Previous Day 2015/11/28
    [Calendar]
    Next Day >>

Dat phong khach san   About Sviesta Ciba