neatpazīstamais ([info]viesiz) wrote on May 14th, 2011 at 12:42 am
valmieras uzņēmēju nakts
Biju Valmieras uzņēmēju naktī. Melnā piektdiena, jo iekrita 13. datumā. Labi, ka jau laicīgi biju ausīm licis atklausīties Rebecca Black piegdienas dziesmeli. (dziesmele - sūdaina versija par dziesmu)

Rezumējot, sāku ar Valmiermuižas tumšo (13. kauss maksāja 0.13LVL). Nopirku par lētām naudām sunim ķīmijas tablešu formā un noskaidroju, kas notiek, ka uztur divus suņus no dažādām šķirnēm un gada gājumiem. Kursabiedre, redz, strādā un lieti izlīdzēja ar atlaidēm.

Visu manu iesaisti pasākumā veicināja 12 zīmoju krāšana uzņēmumos, kas sapiķoja elles dālderus, lai pie vieņiem obligāti treasure hunteriem vajadzētu iet. Biju optikas salonos (kur manu lēcu nebija, bļec, toties šķidrumu ar 60% atlaidi iepirku), gaļas veikalā, tulkojumu birojā, dizaina centrā, rotaslietu veikalā, bankā un vēl šur. Maksātspējīgie, kā saka. Kā jau zinātājs, iegriezos arī pārējos uzņēmumos - grāmatnīcā, saimniecības precēs un vēl, vēl, vēl, vēl Sešu stundu garumā.

Šobrīd krāmējot somu, esmu nopircis 6 suņu konservus. Suns jau salutē, bez šaubām. Arī es, jo samaksāju vien par diviem. Svece par 2 santīmiem, lielāka par, he, jā, diezgan liela, vismaz pusotra sprīža lielumā. Kontaktlēcu šķidrums, atlaide higiēnistam 10ls vērtībā, par manu dziedāšanu un baltā Toblerone bezmaksas, jo pumpējos uz vella paraušanu.

Kopumā - success. Man patika, lai ga lija lietus un caur Valmiermuižas alus teltij izgāju vien 4 reizes. 4 tumšie, četri iemesli piedalīties pasākumā. Satikti daudzi pazīstamie un saprasts, ka jāpērk tas, kas ir ieplānots (sunim, piemēram) un jāiet uz vietām, kas nereklamējas pasākumā, bet ir tāpat vaļā ar savu Juniīk piedāvājumu. Par otru runājot - nopirku savas otras mīļākās bikses par 0.28LVL. Lietotajos apģērbos viss par šādu summu. Būtu jel man mēteļi ziemai derējuši. Izpārdošana par smukām acim, kā saka.

p.s. medu vinnēju 300 gramus un apēdu vienā rāviena, piekožot lāču rupjmaizi, jo to tirgoja pazīstama meiča. Dodiet man medu, parādā nepalikšu! Ja par dravnieku iemācīsiet, būšu laimīgs.

p.p.s. savācu visus 12 zīmogus un moš kaut ko arī vinnēšu (nōt). Jā, un raksta haotismu izskaidro vairāku V-muižnieki, kas tika piešķirti tāpat, kā krietnam pilsonim. Sen nav publiski te rakstīts, kā smejos!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.