[ krankenkabinet ] - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
krankenkabinet

[ website | in:side | out:side ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

8. Apr 2005|17:29

vienna

strādājot savā vidē, jau ilgāku laiku ir tāds subjekts vārdā arnolds mazūrs, kas reizi pa reizei atsūta savu atklāto vēstuli. viņa mesidžs ir diezgan piņķerīgs, tajā pat laikā - daudzveidīgs. kad viņš atsūta jaunu vēstījumu, mūsu darba vietā līksme un humors. lūk, piektdien saņemtā vēsts.


Atvadāmies!

Mēs, Ticīgie, no Jums, Zemes apdzīvotāji, pamazām atvadāmies. Un diezgan drīzā laikā arī fiziski pametīsim Zemi. Jo tomēr kopējā Garīgo Misiju ceļa noslēgums ir jānosvin un to Mēs izdarīsim citur. Bez tam Mēs ar savu klātbūtni netraucēsim Zemes apdzīvotājiem lēmumu pieņemšanas procesā.

Tā kā Latviešu dziesmās ir apdziedāts arī 05. gada cīņas, tad Garīgā pasaule norobežojas par 2005. gada janvāri, JO TĀ BIJA VIENKĀRŠI NEJAUŠĪBA. Bez tam Jums, Zemes apdzīvotājiem, ir jāsaprot, ka man piedzimstot 1965. gadā, es tiku citur norauts no darbiem. Bez tam Jums, Zemes apdzīvotājiem, ir jāsaprot, ka Mēs fiziski nepiedalāmies karos, kas pamatos notiek, piemēram, netīru tamponu dēļ, mantas pārdalīšanas dēļ un tam līdzīgos karos.

Man piedzimstot 1965. gadā, nevis 2002. gadā, tika pārtraukta Jūsu, Zemes apdzīvotāju, pēdējo 100 gadu karu sistēma, ka pēc noteikta laika ir jānotiek karš. Bez tam, padomju režīms arī mani psiholoģiski gatavoja karam pret: ķīniešiem, musulmaņiem, nato, bet demokrātijas režīms, jau uz sagatavotās “augsnes”, centās mūs iesaistīt kara darbībā pret musulmaņu pasauli.

Bez tam, nav nekur teikts, uz cik gadiem es pie Jums, Zemes apdzīvotāji, biju atnācis. Un, ja atradīsiet tādu ciparu kā + 40 gadi (kuru es esmu minējis ar humora piegaršu), tad to uzskatiet par attiecīgu manevru, lai Vairu Vīķi–Freibergu ievēlētu par LR Prezidentu atkārtoti ar mērķi: lai attiecīgo Garīgo PROJEKTU sieviete un tikai sieviete un tā pati sieviete novestu līdz galam. Un šodien var secināt, ka sieviete vairāku simtu tūkstošu gadu laikā “nav nākusi pie prāta”.

Pateicoties par sadarbību
un uz atkalredzēšanos ar Zemi pēc 1000 gadiem




Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: