19. Oktobris 2008

āāāāāā!!!

Trakums... Jūtos pagalam.. kkā...
Lai būtu skaidrība sākšu no gala..

Trešdien pec tam,kad ar Enny un Valdīti atbraucām uz rajonu,man pienāca negaidīta vēstule draugos.lv no Helvija(ir te viens tāds..nu kā lai saka..tipa skaitās autoritāte "mataino" vidū,bet priekš manis vienmēr ir bijis kas netverami noslēpumains,intriģējošs un atdzīšos arī iekārojams..pat nezinu kāpēc..to nevaru izskaidrot).
Nu lūk,un tas Helvijs izrādās vēl dzīvo Iģuciemā un piedāvā iedzert..es piekrītu..
Valdīc aizbrauc uz mājām,bet es sazvanos ar viņu un šis piedāvā patusēt pie viņa..Aizgāju. Es biju viņa vienīgais viesis..Patiesībā tīri jauks vakars..pat ļoti..viņš piedzirdija mani ar alu,tad kādu '80' grādīgu dziru un tad jau liķieti..kļuva silti ap dūšu xD
Atnākot mājās viņš atkal man zvana. Saka,ka es esot aizmirsusi pie viņa savu šallīti un laikam jau tas ir uz atgriešanos..Turklāt vēl aicina mani sesdien atnākt uz viņa grupas mēģinājumu.. Uzreiz,protams, nepiekritu,jo nezināju kas man ar tiem laikiem būs.. Tad ieejot åtkal jau tajos draugos.lv redzu vēstuli no viņa..šis raksta,ka žēl,ka nesanāca mums patusēt ilgāk un izsaka piedāvājumu kādudien palikt pie viņa pa nakti.. No šī piedāvājuma sabijos,bet tai pašā laikā priecājos..taču nē... es negribu,nevaru tā piečākarēt Valdīti pat 10 Helviju dēļ!!

Tā.. Pārlekšu uz 5dienu..
Tbrauca Valdīc..Ar viņu veicām iepirkšanās tūri un vēlāk aigājām uz kīno.. Jauka diena,jauks vakars un tam sekos vnk fantastiska nakts ^.^
kkas tāds nebija bijis.. Neatceros,kad vēl būtu tā raudājusi prieka asaras!! Tiktiešām sentimentāli,spēcīgi vārdi izteikti sveču gaismā..Viņam blakus jutos tik labi,tik aisargāta,tik mīlēta...Dievinu šo cilvēku!!
Tāpat arī tika daudz runāts par pagātni..pirmais cilvēks,kas tiktiešm zin visu par manu sexuālo vēsturi un vienāgais vīrietis kam tiktiešām uzticos!!
Ar šausmām sapratu,ka man ir bijis vairāk kā divreiz vairāk sexuālo partneru,kā viņam!! SAVOS 17 GADOS!!!!
Tā turpinot tiktiešām drīz vien pārspēšu erotiskās poēmas varoni par kuras sexuālo dzīvi tik aizrautīgi lasu..
Varbūt tādēļ,ka mums ar viņu ir kkas kopīgs???
Tā bija emocionāli,fiziski un visādi citādi baudāma nakts!!

Burvīgā nakts nozaga manas miega stundas... Esmu negulējusi un miegaina. Ir sesdienas rīts.. Eju dušā jo pēc pāris stundām jau jātiekās ar Helviju.. Pieksritu viņa mēģinājuma apmeklējumam.Ar Valdīti izejam no mājas.. Viņš uz vienu pieturu,es uz otru..to,kas iepriekš..Tur sarunāts ar Helviju..
Helvijs izskatijās vnk sexīgi...ādas bikses apspīlēja viņa augumu,viņa garie,melnie,sexīgie mati izlaisti,sejas izteiksme kā vienmēr neizprotama,bet ar vieglu,vilinošu smaidu..jau ieraugot viņu pa galbalu pie sevis (bet varbū balsī) pateicu *bļa,viņš ir sexīgs!* Un tai pašā laikā man ir mans Valdīts.. Mans mīļotais vīrietis!! Bet tas taču nenozīmē,ka man jābūt aklai, vai ne??
Sanāca tā,ka mēs ar Valdi un Helviju tāpat braucām vienā troleibusā..Kad ieraudziju,ka viņš nebija iekāpis iepriekšējā troleibusā un jau ar smaidu uz lūpām kāpj iekšā tai pašā transportā,kur sēžam mēs,man sāka dauzīties sirds un sajūta bija patiešām dīvaina..bezmaz vai tāda,itkā man blakus sēdētu mans mīļākais!bet nēēēē...tā nav un nebūs...Viņus pat neiepazīstināju,bet pāris vārdus mēs kopestīgi pārmijām..
tad Valdīc izkāpa,bet mēs braucām tālāk...

Satikām pie Dominas viņa gruppas locekļus.. Jauki cilēki..tiktiešām šī kompānija man ļoti simpatisē..
sapirkām lērumu alus un gājām uz mēģinājuma telpām..

Mmm... Tas bija patiesi fantastiski!! Nu viņiem ir jauna fane! xD
Samērā neliela telpa,bet skaņa,tās skaļums!! mm..
Trīs skanošas ģitāras ar ātro ritmu mani apdullināja, bungas ar spēcīgajajiem sitieniem pa bungām un šķīvjiem lika ātrāk silsties manai sirdij,bet kad sāka diedāt viņš..vokāls..Henrijs..es itkā iegrimu transā un baudiju mūziku,kas vēl nekad nebija piesaistījusi tā,kā tieši tajā brīdī..!!
šis koncerts (jā,tieši koncerts,nevis mēģinājums) bija veltīts tieši man! biju viņu vienīgais skatītājs un biju tik tuvu..Vēroju katru no viņiem..
Basģitārists Vladimirs bija vistuvāk man un arī visvairāk centās pievērst manu uzmanību..Ik pēc brītiņa paskatijās uz mani,piemiedza ar aci vai pat iemanijās spēlējot pamāt man ar roku,vai nočiept pāris malkus mana alus xD
Ar viņu sacentās Henrijs ar savām replikāmtāpat,miegšanu man ar aci un ākstoties ar saviem kolēģiem,taču dziedot viņš atdevās mūzikai,darija to no sirds..
Soloģitārists,manuprāt, visvairāk iegrimis mūzikā un tajā ko dara..Iepriekš Henrijs bija minējis,ka viņš ir grupas "smadzenes" un izskatās,ka patiešām šis čalis ir šīs lietas fanātiķis.. Viņš spēlēja aivērtām acī,izbaudot mūziku,katru noti,katru takti, piesitot ar kāju un ritmiski,viegli mošojot ar saviem garajiem,izlaistajiem matiem un skaņas, ko viņš spēja izdabūt no ģitāras bija kas skaists..
Bundzinieks Krišjānos apbrīnojami ātri,ritmiski un spēcīgi vēzēja savas vālītes uz visām pusēm un katru sitienu es sajutu ar visu ķermeni. Krišjānis no visiem puišiem bija visnopietnākais..Varēja redzēt,ka viņš koncentrējas un ir dziļi iegrimis sevī,savās domās,mūzikā...
Bet tas trešais ģitārists ne ar ko neizcēlās.. kaut arī nē.. ar to vien,°viņš izcēlās.. un to,ka viņš bija vienīgais ar brillēm un botām :D

Pēc "mana koncerta" aizgājām uz strūklaku.. basģitārists turpināja koķetēt ar mani.. Varēja manīt,ka viņš ir jaunāks par pārējiem puišiem un jā.. viņam ir 18 un īsāks par mani,bet jauks,sirsnīgs jaunietis :)
kad man sāka salt rokas,viņš iedeva man savus cimdus un ienmēr vija pirmais,kas steidzās man piededzināt cigareti,kad vien paņēmu mazo nikotīna nūjiņu xD
Nez no kurienes atnāca Jēcis..galīgi piedzēries.. Helvijs viņam vēl ielēja rīklē mazliet alu un Jēcis vēl pēc dažiem stulbiem pekstiņiem atlūza turpat..
Arī Svlpe tikpat mistiski uzradās..par viņu nemaz negribu runat..
Tā nu mēs tur sēdējām un tukšojām pudeles vienu pēc otras.. Sāka palikt vēl vēsāks un nu jau mani apskauj un silda bundzinieks Krišjānis..Turpinam vakaru. Liekas,ka Vladimirs apvainojās,bet varbūt vnk tā vajadzēja,jo cik mēs runājām viņš ir slims un dzer antibiotikas..aizgāja mājās.atņēma man viņa paša dotos cimdiņus..
Nedaudz pakonfliktēju ar Henriju..Viņš man uzdeva jaut. cik man vispār gadu.. es pateicu,ka 17 un viņš no sākuma neticēja,tad sāka kko dirst par to,ka viņš domāja,ka esmu apm viņa vecuma un ar jaunākām nekontaktējas un vēl kko pieminēja par to,ka man tēvs krievs utt Pateicu viņam visu ko domāju un domājams viņš dabuja korķi dibenā,ko panākt ir diezgan grūti,zinot Helviju,taka es lepojos ar sevi xD Viņš ķipa atvainojās un teica ka gluži tā viņš to nedomāja.. lai nu tā būtu..

Krišjānis vēl ar vien pilda mana radiatora funkciju..Svilpe sāk uz mums lūrēt un ūjunāt.. lohs...
tad Henrijs man un pārējiem piedāvā iet uz kkādu dzīvokli tusēt tālāk,bet jau ir ap pus 10 un zinu,ka braukt nav jēgas...ar nožēlu nebraucu...palieku es ar savu jauno radiatoru un Svilpi, jo viņu nekur neaicināja xD

Sāku mazliet drebināties un bundzinieks apskaij mani ciešāk..Sviple,idiots tāds, sāk mums bāzties virsū,lai mēs ķipa saskūpstamies un grūž mūsu galvas kopā. Sākam ar Krišjāni rēkt,nostumju ar vienu roku Mārtiņu prom, un saku,ka gan arī BEZ viņa kkā iztiksim.. Viņš tipa saprata mājienu ka viņš jau pieriebies un lai tinās prom un sāk šantažēt ar to,ka aizies ja iedosim viņam pamalkot alu un iedosim pāris cigaretes :D izpildam viņa vēlmes,lai aizrijas xD bet šis atkal atpišas un dzenam viņu prom,jo paties jau apriebies...

Tad brīdis miglainu ainu..manas rokas tiek sildītas zem viņa jakas..viņa roka ieslīd manos matos,viņa zobi kož manā lūpā,pēkšņi mēs sēžam un te jau esam uz slapjās,dubljainās zemes.apakšā ir viņš,bet man mētelis,zābaki,rokas,mati tāpat nedaudz netīri...

nē nē.. nebija nekā vairāk par skūpstiem...bet tas mani neglābj no vainas sajūtas,iekšējā konflikta,neziņas kas būš tālāk.. ar mani.. ar Valdi.. ar bundzinieku.. ar Haroldu..
pilnīgs sviests...

Enny,es zinu,ka mani nosodi...
Tici man..es ne mazāk..

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: