neinteresantā lietas būtība. - Komentāri
18.5.09 23:33

atradu sarunu ar Andri, ha!

- vai tev ir latiinju ģimene?

- un man noteikti kaut kur ir latīņu ģimene, kurai no manis ir kauns

- Tev ir latiinju gimene kurai par tevi kauns????kaa to saprast?

- nu viņa kaunās par to kā es runāju latīniski. visi brāļi un māsas runā kā latīņi, bet es kā tāds čangals! mammai un tētim bija liels šoks, kad es piedzimu...apkaunojums visai ģimenei.

- Kas taviem vecaakiem kauns,ka tu runaa latiiniski, a kaa tu zini, ka visi runaa labaa latiinju meelee? Un kaa tu zini,ka tu runaa kaa changals...?? Kaapeec taviem vecaakiem bija shoks, kad tu piedzimi, ar tevi taksh viss bija ok, ja? peec dzemdiibaam...

- nu bet, Andri! kā Tu nesaproti! mana latīņu ģimene mani pameta uzreiz, kad saprata, ka neesmu riktīgs latīnis. tāpec nezinu viņu latīņu valodas prasmes.bet reiz man kāds teica, ka mana padumjākā māsa esot ieguvusi apbalvojumu - labākā latīņu valodas pratēja pasaulē pēc latīņu valodas olimpiādes rezultātiem. bet man atmiņā ir iespiedies tāds mirklis - es mazs bēbis tikko piedzimis, raudu un mēģinu kaut ko buldurēt, bet mammīte un tētiņš saka - viņa jau runā kā tāds čangals! un saproties, es viņiem ticu - viņi takš ir latīņi - gudra tauta. un par dzemdību komplikācijām nekā nezinu.neviens nekā nav stāstījis. ā stāstīja gan. kaut ko mana latīņu ōme stāstīja tūdaļ pēc manas piedzimšanas, bet es nekā nesapratu - nemāku tak latīņmēli.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: