neinteresantā lietas būtība. - Komentāri
4.1.09 20:59

sasatiku trifeli jaunajā gadā...

savas pilsētas [diemžēl ne dzimtās] iepazīšanas tūre nr.2.
tagad es zinu, kur atrodas tādi brīnumi kā nidas un pampāļu ielas. skaisti. tikai šī pastaiga nelielā tomēr ir patīkamāka iekš tā vasaras laika.
tāpēc ir jau nolemts kaut kad uz siltāka laika parādīšanos veikt velnciema izsekošanas darbus un ezera puses aizganībenes ielas prērijas apsekošanu. tikai es nezinu, kā tur būs ar mahimas ar diviem hā iekļaušanu...
anyway, kaut kad arī uz Jelgavu jāaizbrauc atkal. pirmām kārtām jau beidzot tas students uz bk jāaizvelk. otrējais un ne mazāk svarīgais iemesls ir tas, ka Jelgavā ir veselas divas mahimas ar diviem hā. vienīgi līdz tai, kura atrodas pasāžā [eh.atcerējos savu veikalu...mmm], nav jāiet pa kreisajām ieliņām, tā kā tas šo mahimu padara absolūti nevaldzinošu. bet toties tur ir vēlviena, līdz kurai noteikti pa kreisajām ejot varēs nonākt. tā kā Jelgavas mahimas saturās - divi ģēniji, kuri mēģinās pilnībā iztērēt kabatās atrodošos sīknaudu iztērēt absolūti nevajadzīgos našķos [arī konfektēs ar bumbieri un zemeni virsū. nu, uz kurām skatoties, ir jādomā pilngadīgi], drīzumā varētu parādīties arī jūspusē.
bet vispār pārdevēju sejasizteiksmes šajos brīžos vajadzētu iemūžināt. :D
vienīgi neizprotu, kāpēc tad, kad Tu cilvēks staigā ar savu labāko draugu kopā, ieej mahimā ar diviem hā un mēģini kopistiski nopirkt kaut ko par konkrētu naudiņas summu [esam mēģinājuši ar 1.44 Ls un 1.32 Ls], daudzi skatās kā uz nez kādu tur pārīti... eh. dīvaina tā pasaule.

Mūzika polkarama.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: