entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
... - November 19th, 2004
mmm.. domāju
puse uz pusi
mjaa, vakar mums bij baigi lielie sveetki, tiiri taa neko..
saluuts bija izdevies, viss it kaa okey, bet kaut kaa truuka, tik es iisti nevaru pateikt kaa..
biju cieminjaa pie vecaas labaas laines (vnk nau vaardu,lai vareetu pateikt cik ljoti vinju nevaru ciest), bet muteriites beerniibas druskas,neko dariit bija jaaiet ciemos..
domaaju akal buus jaaampeleejas ar vinju un ta veel buutu veel triis ssikie, agraak speeleejam piraatus un velnz zin kaadas muljkjiibas, bet taga runaajaam un filozofeejaam par dziivi, cik mees agraak visi bijaam stulbi un kaadas debiilas speeles speeleejaam, varbuut arii tieshi taa man pietruuka, vairaak beerniibas trakuma,jautriibas un visa kaa cita..
man skjiet ka vakar apjeedzu cik ljoti esmu mainiijusies, tas bija interesanti sho to uzzinaat, un veel labaak izzinaat sevi, vai es jau pa tieshaam sakau domaat ka ajeedziigs pieaugushais, laikam vakar tieshi muusu valsts sveetkos es paliku pieaugushuaaka, nez,nez..
taga vispaa kau kaads diivains gariigais, nez vai tur buutu vainojams rudens, iisteniibaa jau ziema ..
mjaa, pikoshanaas, vakar arii pikojaamies, ta nu es taa labi meerkjeeju un neredzeeju stabu, protams taisnaa celjaa iekshaa stabaa, taa acs saapeeja, paldies dievam,ka sniegs ir auksts un man nau ziluma tikai uzpampis, bet neko dariit..
mjaa, vakardiena vareetu teikt bija izdevusies..

Current Mood: makten domiigs
Current Music: Metallica - Nothing else matters

profile
una
User: [info]unciite
Name: una
calendar
Back May 2006
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031