tā lielā patiesība par neko - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
ugunsputns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sen nebija bijis Mar. 20th, 2012|11:59 am

ugunsputns
Šonakt man bija viens no tiem perversi šausmīgajiem sapņiem, kas iedzen šausmās manus draugus un radgabaliem liek šaubīties par manu garīgo veselību.

Tātad. Ir māja, tajā ir vecvecāki, es un vairāki bērni: 3gadīgs puika (Jānītis), divas 12-14gadīgas meitenes (bez vārda), 17gadīgs puisis (tā arī nesapratu sapnī kā viņu sauc. Kaupo? Kaspo?).Man visu laiku ir tāda kā novērotāja loma. Es tur esmu, bet neviens manu klātbūtni nemana.
Pusaudži nolemj pa durvju šķirbu paglūnēt ko dara vectēvs. Ak, kāds pārsteigums, tas krāns blenž porņukus un rausta savu krānu (piedodiet, ak jele, par kalambūru). Vienā mirklī tas aizlec līdz durvīm un ierauj Kaspo iekšā un sāk kukuļot ar Laternām, Hustler un kā lielāko dārgumu - Dadža erotisko izdevumu, kādā sakarā - tajā brīdī es nesapratu, bet aina noslēdzās ar to kā vecis Kaupo izvaro un šams raud.
Nākamā aina - vecmāmiņa sasieta tiek uzlikta un plīts (senlaicīgā, kurināmā plīts), kur lēnām izlaiž garu. Jāatzīst bija ļoti reālistiski - āda pārklājas ar pūslīšiem, kas vēlāk saplīst un kūst nost kā siers, drēbes un mati sadeg. Kad dzīvā masa ir izlaidusi garu, tā turpina viegli grillēties un vietumis pārogļojas.Tad kārta nāk meitenēm. Tās, protams, arī tiek izvarotas. Vienai procesa laikā tiek uzšķērst vēders, zarnas un citi iekšējie orgāni pa vienam tiek plēsti ārā un mesti kur pagadās. Uzšķērsta tiek arī vēdera apakšdaļa un tur paveras grūti aprakstāms skats - dzimumorgāni no ārpuses (turpinās dzimumakts) attiecīgā procesa laikā izskatās kā zeķe, kurā te kāju iebāž, te atkal izvelk.Otrai meitenei procesa laikā uz sejas lēja verdošu ūdeni. Šo tik precīzi neatceros - vienīgais, kas ļoti izcēlās bija acāboli. Tie vienā brīdī ar amizantu "pukš" pārsprāga.
Un šis aizraujošais sapnis beidzās ar to, ka abi psihi mani pamanīja. Viens nez no kurienes izvilka Jānīti un uzsprauda uz... nu jūs jau saprotat, bet otrs izdūra man acis.Tad nu šitas viss beidzās ar to, ka es akla rāpoju pa zemi, kaucu, meklēju izeju, bet vienīgais, ko varēju sataustīt - iekšējie orgāni no tās vienas meitenes.


Aizraujoši, ne? I kur man šitas viss zemapziņā rodas?
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.