Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Pieturas punkti maratonā - brītiņš

Mar. 8th, 2011 10:54 pm brītiņš

uuu, pēdējā laikā tik daudz visa kā :)
Biju Ventspilī, neko prātīgu gan tur nesadarīju, tik vien kā māsīciņu jaunāko satiku un biju pārsteigta. Par sevi gan vairāk, ka nemāku argumentēti un saistoši savu nostāju attiecībā pret mazgadīgo seksu izstāstīt. Tā skaisti un iedvesmojoši. Kaut gan, grūti jau mainīt domiņas, kas sākušas iet savu ceļu.

Bet svaigākā atmiņā ir šā nedēļas nogale.
Sākot ar diviem vakariem alā un daudz sarunām, alus un korp! pārstāvjiem. Tad turpinājums seksuālajā revolūcijā, kas visai pārsteidza. Jau iepriekš pieredzēju, ka amerikāņi māk tādas lietas skaisti un vienkārši pastāstīt, bet tik labi nebiju gaidījusi. Daudz aizspriedumu par kristiešiem un seksu sabruka. Atsitās pret to, ka mūsu mietpilsonīši Latvijā nespēj pasniegt informāciju, kas būtu saistoša jauniešiem, paskaidrojot no psiholoģijas un pamatojot vērtību tai pašai nevainībai līdz kāzām. Njā, interesanti gan.
Un tad vel pasākums pie manas mīļās c!māsiņās, kas savu dzimumdienu svinēja ar trakiem, kliedzošiem patatoe cilvēkiem, pokeru un magnētiskajām bumbiņām, kas ir TĀDA lieta! Dabūšu sev tādas :)

Bet tā, negribas pievērsties mācībām, bet vajaga gan...

Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry