Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Pieturas punkti maratonā - Post a comment

[info]uguns_un_naktsJan. 24th, 2011 04:10 pm dammit

Heh, vakar izdomāju mirklī, ka jādzer vīns, jāēd suši un jāskicē tālāk. No tā visa - ēdu suši, dzēru vīnu, bet skicēšanas, protams nenotika. tā attapos jos skatoties vecas bildes ar tukšu vīna pudeli. Solīties no rīta agri celties bija stulbi,tas tik ap 2 izdevās, bet nu jautrākais tas, ka arī tagad, kaut gan viena nakts tik priekšā - nav dižās motivācijas. Ļoti, ļoti apnicis ira...
nezinu, kā darīt.. ar to siguldas dzelzceļa staciju arī.. varbūt nemaz nevajag taisīt uz komja? tas būtu pārāk ilgi - a tā ar rociņu cik-cak un viss gatavs :) protams, kvalitāte galīgi nebūs tā, bet ko tad pa 1 dieniņu var iespēt.
Vēl jau jāizdomā, ko darīt ar to projektēšanu, nez, vai sesijas pagarinājusm derēs, jo it kā jau pat legāli visu to varētu dabūt - kā nekā slimnīcas zīme man ir, bet nu parasti jau tas nevienu neinteresē. Bet es gribu taisīt maketu pat :) un tas jau ira daudz ;)
Kas vē? gribas pīpēt.. bet to nedaru jau kādu 1,5 nedēļu :0 cool, vai ne? :)
ceru, ka skolasbiedri ar savu starpbrīžu laia pavadīšanu mni nesameņģēs uz šito padarīšanu atkal.
Vasarā jau vienu mēnesi izdevās, bet tad bija savādāks nobeigums - lietainā Mančestera ar visiem viņas sūdiem un tur jau nevarēja nepīpēt.
Bet vispār man ir bail par savu jauno kompi. Samaksāju brangu naudiņu un vareni varenu serverēnu dabūju, bet tas mans vecais hdd viņu čakarā - jāņem ārā, bet bail.
Cerams, ka mans draudziņš līdzēs. Un vispār jā, viņa pietrūkst. Kad viņš ir klāt, tad labāk vedas mācīšanās.
Ai, pietiek te murgot :

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.