compos · mentis


January 19th, 2006

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
cerēju, ka šodien izvairīšos no svaigā gaisa ieelpošanas. velti cerēju, piens beidzās. tagad jāgaida, kad DR mājās nāks un atnesīs man pienu.
* * *
darba ļaudis sūkstās par necilēcīgo aukstumu. tie, kuriem sesija vēl nav galā un, kuri nav papildinājuši skaitā proletariāta rindas sēž mājās un gurķojās pa dīvānu un mēģina iemācīties angļuvalodas eksāmenam kaut ko īpaši noderīgu.

ļoti jauki.

vakar ļoti pūlējos savāķīt savas kursabiedrenes izdzēsties no draugiem. visām kopā. mana akcija piedzīvoja vienkārši nenormāli milzīgu fiasko, bet nu neko. nākamais fiasko ir mana veselība, kura jo dienas jo vairāk problēmas sagādā. nu, klau, vakar vienkārši sāpēja kakls, bija deguns ciet. tagad jau galva pušu plīst! bļēēēē

* * *
nēēēēēēēēēē....
un atkal. bija doma šonedēļ nebraukt mājās, tas ir uz manām tālajām mājām, bet ...zvans no mana tēva radītāja jauc visus manus planus. sēžos vilcienā un dodos prom. ah.
kopš viņu ligzdiņu ir pametuši visi bērneļi, arī viņus grūti sastapt. tāpēc, ja viņu nav mājās, tad man ir jābrauc mājās un jābūt viņu vietā mājās. ko es varu darīt viena, viena, viena pati ...sestdienas un svētdienas dienās.
ou.ou.
* * *

Previous Day · Next Day